dobroge.tv

Live

Bucurie în sufletele copiilor nevoiași, de sărbători. Moș Crăciun a poposit în comuna constănțeană Vulturu și le-a oferit cadouri

23 decembrie 2021
Publicitate

50 de copii din comuna Vulturu din județul Constanța vor simți din plin bucuria sărbătorilor. Moș Crăciun a ajuns astăzi și la ei. De la legume, fructe, alimente și până la jucării, hăinuțe și rechizite, toate au fost împărțite de către reprezentanții Clubului Retromobil Constanța. Nu doar cei mici au primit însă, vizita moșului, ci și adulții. În total, 27 de familii nevoiașe vor avea cum parte de un Crăciun de neuitat.

Crăciunul reprezintă cea mai frumoasă sărbătoare din an care aduce multă liniște și căldură în sufletele oamenilor. Deși acesta trebuie să fie o bucurie, pe cei mai puțini norocoși Crăciunul îi găsește cu lacrimi în ochi și asta pentru că viața a fost prea aspră cu unii dintre ei. Pentru a le aduce un zâmbet pe față, Moș Crăciun a poposit în comuna Vulturu din județul Constanța. Sania moșului a fost înlocuită cu un șir de mașini de epocă pline cu daruri alese.

Anul acesta vom merge în comuna Vulturu unde vom ajuta 51 de copii și 27 de familii de care aparțin aceștia. Am început de la îmbrăcăminte cu jucării, dulciuri, de toate. Două tone de șapte tipuri de legume, zahăr, ulei și multe alte bunuri ce au ei nevoie în casă”, a declarat Dumitru Chira, președintele clubului Retromobil Constanța.

Fericirea celor mici li s-a citit pe chip, atunci când l-au văzut pe Moș Crăciun, iar părinții copilașilor s-au emoționat și au lăcrimat de bucurie pentru că Dumnezeu n-a uitat de ei anul acesta.

Cosmin Ciobanu, Moș Crăciun: E o activitate din suflet, din bucuria inimii.

Reporter: Ce le dăruiești?

Cosmin Ciobanu, Moș Crăciun: Bucurie în primul rând, sănătate și nu știu exact ce au pregătit spriridușii mei.

Anul acesta Moș Crăciun va opri sania cu reni la Vulturu, acolo unde va oferi cadouri unor familii nevoiașe.

Pachetele au fost împărțite de către Moș Crăciun la Căminul Cultural al comunei, iar în semn de recunoștință, copiii au cântat câteva colinde.

Este al cincilea an consecutiv, când reprezentanții Clubului Retromobil Constanța organizează această acțiune caritabilă. Aceștia aleg an de an o altă comună în care merg încărcați cu daruri pe care le oferă celor mai puțini norocoși.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233