dobroge.tv

Live

Liber la distracție în seara de Ajun. Patronii de restaurante s-au mobilizat cu oferte atractive, pentru fiecare buzunar

22 decembrie 2021
Publicitate

Distracție fără restricții în seara de Crăciun cu mâncare de tot felul. Așa își așteaptă patronii de restaurante clienții să petreacă seara de Ajun. De la preparate tradiționale, până la specialități din pește, ori de la limonadă la cel mai sofisticat cocktail. Oamenii au de unde alege, iar spre final, pentru ca seara să fie completă, aceștia vor primi și ceva dulce din partea casei.

După un an plin de restricții, seara de Crăciun din acest an, pentru unii va fi una plină cu de toate: de la muzică bună la mâncare aleasă.

S-a dat liber la distracție, iar patronii de restaurante s-au mobilizat imediat. Aceștia le oferă clienților băuturi deosebite, dar și preparate inedite.

Cei care vor să ia masa de Crăciun în oraș trebuie doar să sune înainte pentru a rezerva un loc.

Distracție, foarte mută distracție. Vom avea un open free bar unde au o gamă variată. Pot comanda ceea ce doresc. De la vinuri, whisky, vodka, cocktail. Clienții vor găsi un meniu foarte diverisificat de la fructe de mare, pește, până la vită, pulpă de rață, paste. Nu am organizat pe bază de bilet, va fi liber pentru toți clienții, dar cu rezervare”, a declarat Raluca Beleazov, șef de sală restaurant.

Ingredientele preparatelor au fost alese cu grijă, iar bucătarii le vor pregătii clienților cele mai gustoase preparate astfel încât noaptea de Crăciun să fie una de neuitat.

Adrian, șef bucătar: După ce în prealabil au fost gătite pe grătar, sotate toate împreună stinse cu coniac acompaniate de un mixt de legume la grătar din tot ce avem în grădină.

Reporter: Acesta este unul dintre preparatele pe care le pregătiți în mod frecvent?

Adrian, șef bucătar: În special da, se cere foarte mult acest platou de fructe de mare.

Și dacă tot am vorbit de preparate inedite, pe lângă mâncarea tradițională una dintre specialități ar fi platoul de fructe de mare.

Pe lângă deserturile din meniu, spre finalul serii, după cină, clienții se vor îndulci cu o felie de tort din partea casei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233