dobroge.tv

Live

Apariție spectaculoasă în Portul Constanța. Moș Crăciun a ieșit din mare, încărcat cu daruri pentru copiii militarilor

21 decembrie 2021
Publicitate

Moș Crăciun a ajuns la Constanța. Nu cu sania trasă de reni, ci a înotat. A îmbrăcat costumul de scafandru și a venit încărcat cu daruri pentru copiii militarilor din Forțele Navale Române, dar și pentru un grup de elevi de la Școala Generală din Nazarcea, și altul din localitatea Ciobanu. Alaiul Moșului a fost întâmpinat cu colinde și pe ritmuri de fanfară.

Așa a venit moșul anul acesta la copiii scanfandrilor militari: cu butelia de oxigen în spate și cu un sac impermeabil plin cu jucării. Ghidat de la suprafaţă, moșul a ieşit din adâncuri şi a urcat pe cheul militar pe care se aflau copiii. Cei mici i-au făcut galerie.

Cum apa mării nu avea însă, prea multe grade Celsius și nici în aer nu erau mai multe, iar moşul-scafandru risca să răcească, locul lui a fost repede luat de un alt moş curat și uscat.

Copiii i-au spus moşului poezii şi cântece care mai de care mai frumoase, iar eforturile lor au fost răsplătite din plin cu dulciuri şi jucării.

"Bucuria pe care au manifestat-o ei atunci când l-au văzut pe Moș Crăciun, este tot. Luați-l pe Moș Crăciun și puneți-l lângă copii și vă dă o emoție sublimă", a declarat Marian Tănase, comandantul Divizionului de Scafandri.

Mos Crăciun scafandru a promis ca va veni și anul viitor, poate încărcat cu mai multe daruri.




Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233