dobroge.tv

Live

Moment inedit în pasajul gării din Constanța. Oamenii au luat parte la o piesă de teatru jucată în aer liber

20 decembrie 2021
Publicitate

Pasajul Gării din Constanța a prins din nou culoare. Dacă în urmă cu puțin timp era o simplă cale de trecere pentru pietoni, acum, datorită tinerilor, a devenit un loc animat, mai ales în prag de sărbători. Actorii din trupa de teatru "Aici" au jucat o piesă adaptată după una dintre cele mai cunoscute cărți ale lui Charles Dickens, „A Christmas Carol”, și au ținut cu sufletul la gură publicul venit să îi vadă în acest spațiu neconvențional. Acțiunea a făcut parte din proiectul „Constanța, Capitala Tineretului”, care se va desfășura până în primăvara anului viitor.

Gerul pătrunzător din weekend nu i-a împiedicat pe oameni să ia parte la o piesă de teatru jucată în aer liber. De la mic la mare, constănțenii au venit pentru a urmări piesa de teatru „Poveste de Crăciun”, o adaptare a cărții „A Christmas Carol” de Charles Dickens, ce s-a jucat în pasajul de la Gara din Constanța.

“Astăzi aici avem o trupă tânără de teatru care o să ne pună în scenă o piesă și după cum vedeți, mulți tineri vor să vadă”, a declarat Ionuț Barbu, manager proiect Constanța, Capitala Tineretului.

"Este unul dintre ultimele evenimente din cadrul proiectului ComeToSeaUsCool, penultimul chiar și am ales locația asta fiind renovată și împrospătată cu una alt vibe. Am zis să promovăm locația și să-i aducem pe tineri într-o locație neconvențională, așa cum am promis iar pasajul gării este un loc populat", a spus Amalia Pisică, asistent manager proiect ComeToSeaUsCool.

Până în primăvara anului viitor, Constanța va deține titlul de Capitală a Tineretului, timp suficient pentru tinerii constănțeni de a pune în practică și alte proiecte.

"O mare parte din proiecte le vom închide acum în decembrie, ianuarie după care, din primăvară, pregatim o altă serie de surprize ca să încheiem pe ultima turnantă în forță", a precizat Ionuț Barbu. 

Constănțenii au ignorat frigul, s-au echipat corespunzător și au venit în pasajul de la Gară pentru a se bucura de piesa de teatru, în timp ce alții au venit pentru a-i susține pe cei dragi.

Proiectul „Constanța, Capitala Tineretului“ continuă până în luna mai a anului viitor, iar tinerii promit noi proiecte și evenimente, atât în mediul online, cât și cu prezență fizicâ.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233