dobroge.tv

Live

Expoziție caritabilă la Constanța. Zeci de tablouri și jucării realizate din materiale ecologice sunt scoase la vânzare

17 decembrie 2021
Publicitate

Moș Crăciun n-a uitat nici anul acesta de o parte dintre copiii din centrele de plasament din Constanța. Micuții așteaptă cu nerăbdare ca moșul să le așeze sub brad câte un cadou sau măcar câteva dulciuri. Acest lucru este posibil datorită unei asociații a unui centru comunitar care a organizat o expoziție caritabilă cu scopul de a-i bucura pe cei mici, dar și pentru a-i sprijinii pe artiștii locali, neconsacrați. Zeci de tablouri și jucării realizate din materiale ecologice sunt scoase la vânzare în cadrul evenimentului „Christmas Art Bazaar”, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele.

Zeci de tablouri așteaptă să fie cumpărate. Creațiile realizate cu acrilice, în ulei ori cu spumă izolantă, toate transmit un mesaj pe care-l descifrăm atunci când ne lăsăm purtați în lumea artei și a culorilor.

Evenimentul se numește „Chritmas Art Bazaar” și este unul caritabil. 25% din banii strânși din vânzarea tablourilor sunt dedicați unor copii defavorizați care desfășoară cursuri de terapie prin artă la acest centru comunitar, iar restul de 75% vor ajunge în buzunarele artiștilor locali.

Încercăm să încurajăm oamenii să renunțe la cadourile obișnuite din mall și să ajute și să susțină comunitatea de artiști locali. Scopul acestui eveniment este strângerea de fonduri pentru derularea activităților din zona creativă și de dezvoltare personală cu copiii din centrele DGASPC”, a declarat Andreea Enache, președinte Asociația Centru Comunitar „Open Doors” Constanța.

Iar tablourilor nu sunt sigurele atracții. La expoziție putem găsi și jucării realizate din materiale ecologice pentru cei mici.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele. De la 100 de lei până la 7.000 de lei, cea mai valoroasă lucrare a noastră este Mona Lisa”, a declarat Georgeta Lupescu, vicepreședinte Asociația Centru Comunitar „Open Doors” Constanța.

Până în acest moment au fost vândute peste 10 astfel de opere. De asemenea, iubitorii de artă pot merge să viziteze sau să-și achiziționeze un tablou la Centrul Comunitar situat pe strada Traian nr 68, vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 11.00-19.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233