dobroge.tv

Live

A reînceput distribuirea voucherelor de 100 de lei pentru persoanele care s-au imunizat în lunile septembrie și octombrie

14 decembrie 2021
Publicitate

Vești bune pentru constănțeni! Voucherele de masă au revenit la centrele de vaccinare din județ. Astăzi oamenii au venit rând pe rând să-și ridice tichetele. Din păcate însă, acestea nu sunt suficiente decât pentru o parte dintre persoanele imunizate în perioada 3 septembrie - 31 octombrie.

Constănțenii au venit marți să-și ridice voucherele de masă. După câteva săptămâni în care acestea au lipsit, tichetele au revenit în centrele de vaccinare din județ. Oamenii spun că sunt binevenite, chiar dacă au ajuns și de data aceasta cu întârziere.

Constănțean: Am venit să iau niște tichete pentru soția mea. Nu poate să meargă.

Reporter: Ce cumpărați cu ele?

Constănțean: Diverse produse, alimente: ulei, zahăr.

Constănţenii care s-au vaccinat cu schemă completă în lunile septembrie și octombrie trebuie să știe că pot intra din nou în posesia voucherelor de masă.

De aceste tichete nu beneficiază și cei imunizați cu doza booster. Neștiind acest lucru, sunt și constănțeni care bat drumul degeaba.

Am venit pentru tichet și eu sunt vaccinată cu trei doze. Dacă am făcut pe 14 ultimul, am zis că mă încadrez”, spune o constănțeancă.

DSP Constanța a reușit distribuirea 18.160 de vouchere. Reamintim că beneficiază de aceste vouchere toate persoanele vaccinate cu schemă completă după 31 august. Voucherele sunt în valoare de 100 de lei sub forma a cinci tichete de masă”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

Dintre acestea, o parte au ajuns la Pavilionul Expozițional. Sunt prea puține, spun reprezentanții centrului.

Dr. Ortanza Dancă, coordonatorul centrului de vaccinare Pavilionul Expozițional: În această a treia tranşă, am primit 3.300 şi ceva de tichete, adică pentru 3.300 de persoane.

Reporter: Credeți că acoperă necesarul?

Dr. Ortanza Dancă, coordonatorul centrului de vaccinare Pavilionul Expozițional: Nu, astea sunt așa până pe la jumătatea lunii octombrie. Mai avem de primit încă vreo 16.000 pe octombrie, mai avem vreo 17.000 pentru noiembrie. Nu știm când le vom primi.

La Pavilionul Expozițional Constanța programul de ridicare a-l tichetelor este în fiecare zi, în intervalul orar 08.00 - 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233