dobroge.tv

Live

Oferte pentru un Revelion de neuitat, la malul mării

13 decembrie 2021
Publicitate

Restaurantele și hotelurile de pe litoral se bucură de relaxarea măsurilor, așa că au organizat petreceri de Revelion care mai de care mai fastuoase. De la cine festive, până la recitaluri de pian și focuri de artificii, aceste momente speciale au fost atent alese pentru ca oaspeții să aibă parte de clipe de neuitat. Pentru a sărbători cum se cuvine noaptea dintre ani, doritorii vor scoate din buzunar câteva sute de lei.

Privind marea – ce alt mod poate fi mai potrivit pentru a începe Noul An. Unele hoteluri de pe litoral şi-au deschis porțile pentru cei care doresc să petreacă noaptea de revelion la malul mării. Pentru această seară specială, operatorii economici au pregătit oferte atrăgătoare pentru viitori oaspeți.

Pentru noaptea de Revelion am pregătit o cină festivă cu un program artistic deosebit: muzică live cu pian, saxofon, vioară și un meniu deosebit pregătit de colegii noștri, de maestrul bucătar împreună cu echipa sa”, a declarat Raluca Dumitrașcu, reprezentant hotel 5 stele.

Iar când vine vorba de mâncare, preparatele au fost atent selecționate pentru ca cei prezenți să întâmpine Noul An cu bucurie și cu energie bună.

Preparatele pe care le vom avea în noaptea de Revelion. Vom avea un file de lup de mare care este marinat în ghimbir și piper negru. Va fi un trandafir din lup de mare”, a declarat Valentin Onica, chef bucătar.

După mesele copioase, o relaxare este binevenită. Acest hotel de cinci stele din stațiunea Mamaia oferă diverse servicii: clienții pot merge la SPA, la masaj, la saună, ori la coafor.

Și pentru că noaptea dintre ani nu poate să ne prindă oricum, oaspeții sunt așteptați în salonul hotelului ca să se pregătească cum se cuvine pentru petrecerea de Revelion.

Pentru toate aceste facilități, oaspeții vor scoate din buzunar câteva sute de lei.

Pentru o persoană pentru pachetul de cazare pentru două nopți, cu cina festivă inclusă, pachetul este 1.710 lei. Cina festivă de Revelion este 570 de lei”, a mai declarat Raluca Dumitrașcu, reprezentant hotel 5 stele.

Evenimentele se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor impuse de pandemia de COVID-19, iar accesul se va face atât cu certificatul verde, cât și cu rezultatul unui test negativ.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233