dobroge.tv

Live

Unii constănțeni au ales să-i surprindă pe cei dragi cu cadouri diferite Crăciunul acesta: „Sunt încărcate de mai mult simbolism”

13 decembrie 2021
Publicitate

Vouchere de vacanță, bilete de avion, sesiuni la masaj sau SPA sunt doar câteva dintre ideile cu care constănțenii vor să-i surprindă pe cei dragi de sărbători. Perioada pandemiei i-a îndepărtat de familie iar acum, mai mult ca niciodată, abia așteaptă să se reunească. Pentru că anul acesta a fost diferit, și darurile vor fi la fel. Indiferent de ce vor alege și de bugetele pe care le vor investi, speră să petreacă Crăciunul alături de apropiați.

Anul acesta, constănțenii vor să fie mai creativi. Vor să renunțe la cadourile clasice de Crăciun și să le ofere celor dragi un dar cu o însemnătate mai mare. Pentru ei, timpul petrecut alături de familie sau prieteni este esențial, mai ales acum.

Anul acesta a fost unul dificil. Am stat în case, departe de cei dragi. De aceea, constănțenii vor să facă altfel de cadouri de sărbători. În loc să cumpere ceva material, s-au gândit să ofere în schimb o vacanță, un bilet la un concert sau cadouri puțin mai inventive.

Relaxarea este cuvântul cheie pentru doamne și domnișoare. Alături fie de mamă, fie de prietene, femeile caută în această perioadă cele mai bune oferte la SPA.

O zi la un resort de SPA, o zi întreagă la salon pentru doamnele și domnii încântați de așa ceva. Mi se par niște idei foarte bune întrucât sunt încărcate de mai mult simbolism”, spune Ilia Omer.

Pe lista preferințelor mele ar fi o ședință la un SPA pentru că aș avea nevoie de un masaj, având în vedere că stau la birou de luni până vineri, opt ore”, spune Cecilia Bărbieru.

Și pentru că este cerere și cei din industria HoReCa au pregătit mai multe oferte.

Avem pachetul snowfall express care include patru nopți de cazare, cu mic dejun inclus, terapii la centrul SPA, pentru doamne împachetare cu alge marine iar pentru domni o împachetare la termocuverta cu nămol de la Marea Moartă. Saună umedă, saună uscată, jacuzzi, sală de fitness, duș emoțional sau cervical”, a declarat Costina Ciorbaru, manager SPA.

O altă idee de cadou ar fi... un bilet de avion. Cu toţii visăm la o vacanţă inedită pe care să o petrecem în compania celui drag sau alături de familie.

Și mie la rândul meu, mi-ar plăcea să ofer un astfel de cadou, să știu că ajut pe cineva și îi dau un bilet de avion sau o vacanță, o călătorie, de ce nu spre cei dragi așa cum și mie mi-ar plăcea să primesc”, mai spune Cecilia Bărbieru.

Cei drept, vacanțele în această perioadă sunt la mare căutare. Nu o spunem noi, ci agenţiile de turism. Telefoanele sună aproape non-stop. Constănţenii caută oferte atât în străinătate cât şi la noi în ţară.

Oferă o surpriză mergând în Europa, pe o cursă de linie. Să meargă spre Italia, Spania, Grecia, Turcia, Cipru. Există foarte multe oferte și pentru România, Neamț, zona Alba, Sibiu, a Făgărașiului sau a Brașovului”, a declarat Cristian Bărhălescu, manager agenție turism.

Prețurile pachetelor de vacanță pot varia. De pildă, un sejur la munte în România pleacă de la 570 de lei de persoană, iar în acest tarif este inclusă şi masa tradițională de Crăciun. Cei care vor însă lux şi servicii suplimentare vor scoate din buzunar chiar şi 2.000 euro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233