dobroge.tv

Live

Astăzi a avut loc „Gala Voluntarului 2021”, dedicată persoanelor implicate în comunitate

09 decembrie 2021
Publicitate

Să fii voluntar înseamnă să ajuți atunci când este nevoie, să vrei să faci ceva, să te dedici și să îți dorești să înveți mai mult. Este și un mod bun de a îți face prieteni noi, de a ajuta la corectarea unor probleme sociale și de a te dezvolta ca individ. Indiferent de vremurile prin care trecem, nu trebuie să uităm să fim oameni. La Constanța a avut loc astăzi, Gala Voluntarului 2021. Zeci de instituții de învățământ, companii, voluntari, proiecte, organizații străine, jurnaliști și ONG-uri au fost premiate.

„Gala Voluntarului” a ajuns la cea de-a XVI-a ediție și a fost dedicată persoanelor implicate în comunitate.

Spiritul civic ne susține pe fiecare dintre noi pentru că puțin câte puțin, picătură cu picătură, mână cu mână creștem împreună cu toții”, a declarat Florina Cristache, director Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Constanța

De la mic la mare, voluntari, organizații, companii, jurnaliști și unități de învățământ, cu toții au primit joi, în semn de recunoștință un mic cadou dar și o diplomă în semn de recunoștință pentru implicarea lor în diferite activități.

Să oferim însemne ale clubului Farul, mingii semnate de către jucătorii echipei, cât și de antrenorul nostru Gigă Hagi, pentru că ne-am dat seama că le oferim o mare bucurie copiilor care sunt mari amatori de fotbal și suporteri”, a declarat Tiberiu Curt, vicepreședinte Farul Constanța.

Voluntarul anului a fost Alexandru Rareș Târhoacă. Acesta a primit locul I.

Voluntariatul în pandemie nu este ușor, nu este la fel ca voluntariatul într-o situație normală, dar ne-am descurcat cu bine. Sperăm ca la anul să nu mai avem restricții și că o să putem să ne desfășurăm activitatea într-o bună condiție”, a declarat Alexandru Rareș Târhoacă, premiul I „Voluntarul anului 2021”.

Evenimentul a fost organizat, după ce pe 5 decembrie a fost celebrată Ziua Internațională a Voluntarilor care este sărbătorită la Constanța încă din 2006.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233