dobroge.tv

Live

Studiourile foto îi așteaptă în continuare pe constănțenii dornici să-și creeze amintiri de Crăciun

08 decembrie 2021
Publicitate

Decoruri de poveste, recuzită atent aleasă, dar și accesorii hand-made. Studiourile foto s-au îmbrăcat în straie de sărbătoare și își așteaptă clienții. Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun, iar constănțenii vor să imortalizeze fiecare moment petrecut cu familia. Motiv pentru care, agenda cu programări a fotografilor este plină. Mai mult, unii dintre ei au pregătit și câteva surprize.

Pentru Bogdan, Crăciunul acesta este primul în trei. A venit la studio împreună cu soția și cu noul membru al familiei pentru a imortaliza bucuria de care au parte în această perioadă.

Am considerat că e momentul oportun pentru că eu sunt navigator, sunt mai mult plecat și anul ăsta sunt, în sfârșit, de sărbători acasă. Până la urmă sunt niște amintiri și rămân niște amintiri plăcute”, spune Bogdan, client.

Și nu este singurul. Radu a decis ca anul acesta să-și creeze amintiri alături de cei dragi.

De ați crea amintiri și de a te bucura de sărbători, de spiritul Crăciunului. Ce rămâne pe hârtie este cel mai frumos și durează cel mai mult”, spune Radu, client.

Decorul desprins parcă dintr-o poveste, magia și aerul feeric al sărbătorilor, toate rămân captive într-o singură fotografie.

Mai este puțin până la Crăciun, iar studiourile foto au ușa încă deschisă pentru cei care își doresc să-și creeze amintiri.

Mai avem foarte puține locuri disponibile. Foarte mulți dintre ei vor să resimtă magia Crăciunului și sărbătorile de iarnă”, a declarat Cristi Stere, fotograf.

Unii fotografi le-au pregătit și alte surprize clienților. De pildă, de la acest studio, constănțenii pot pleca acasă și cu o lumânare.

Diferite forme cu ocazia sărbătorilor. Brăduți sau chiar lumânări făcute din soia, parfumate, cu diferite parfumuri”, a mai declarat Cristi Stere, fotograf.

Prețul unei sesiuni diferă în funcție de pachetul ales și de serviciile oferite. Tariful pornește de la 450 de lei și poate ajunge chiar și la 700 de lei. De asemenea, pentru o lumânare, oamenii vor scoate din buzunar chiar și 50 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233