dobroge.tv

Live

Operatorii din turism au pregătit oferte atractive pentru vacanța de Crăciun, atât la munte, cât și pe litoral

07 decembrie 2021
Publicitate

Unde facem sărbătorile anul acesta? Este întrebarea de pe buzele multor constănțeni. Cei care nu vor să petreacă acasă Crăciunul, și-au făcut rezervări pentru o vacanță. Majoritatea a ales stațiunile montane, iar Valea Prahovei este din nou destinația preferată. Turiști vor fi și în străinătate, dar și pe litoralul românesc. Cât despre pachetele pe care le-au pregătit operatorii din turism, acestea includ masă festivă, colinde, dar și alte surprize.

Cu doar trei săptămâni înainte de sărbători, abundă ofertele în stațiunile montane. Pe lângă cazare, hotelierii au pregătit cine festive pentru Crăciun, dar și spectacole cu colinde.

În țară, de Crăciun, merg cam peste tot, din Delta Dunării până la Băile Felix, unde se relaxează și de asemenea Valea Prahovei care cu siguranță va fi și anul acesta locul unde nu vom avea loc și unde se va sta cu orele la cozi la telecabină și pentru a te bucura de o plimbare”, a declarat Cristian Bărhălescu, manager agenție de turism.

De pildă, pentru un Crăciun în Transilvania, la un hotel de trei stele din localitatea Bazna, din județul Sibiu vom scoate din buzunar 150 de euro de persoană pentru un sejur de trei nopți. Însă alte destinații sunt preferatele celor mai mulți dintre constănțeni.

Stațiunile de pe Valea Prahovei rămân în topul preferințelor românilor. Cei care îndrăgesc muntele și vor să se bucure de peisajele minunate de sărbători, trebuie să se grăbească cu rezervările.

Echipa Dobrogea TV a cerut informaţii la câteva unităţi de cazare de la munte, unde aproape nu mai este disponibilitate pentru Crăciun.

Tarifele: pachetele sunt de pe 23 până pe 26 sau de pe 24 până pe 27, cazare în apartament două persoane 3.200 de lei. Nu mai sunt multe locuri, dar deocamdată mai sunt”, spune reprezentantul unui hotel din Predeal.

Pentru două persoane ce mai am. Mai am așa: o cameră dublă twin, este cu vedere la pădure, paturile se pot uni, iar pachetul este pentru trei nopți 2.510 lei”, spune reprezentantul unui hotel din Sinaia.

Fie că va ninge sau nu, și petrecerea sărbătorilor de iarnă pe litoral poate fi o experiență de neuitat.

„Avem câteva hoteluri deschise în perioada aceasta pe litoral, chiar și pentru Crăciun și Revelion sunt oferte de la operatorii hotelieri de pe litoral. Cumva hotelurile care dețin și centre SPA sunt cele mai căutate”, a declarat Ștefan Necula, manager agenție de turism.

Hotelierii care țin porțile deschise în această perioadă, au venit cu oferte de nerefuzat, iar unele unități de cazare se bucură de un grad ridicat de ocupare.

„Da, bineînțeles. Din fericire pentru noi, hotelul este plin. Pentru sărbătorile de Crăciun, rezervat în totalitate. Pentru Crăciun undeva la 350 de euro pentru trei nopți de cazare”, a declarat Sorin Petcu, manager hotel.

Și aici hotelierii le-au pregătit oaspeților lor mai multe surprize.

Sperăm că putem să rezolvăm ceva și cu colinde, va fi o cină de ajun, prânzul de Crăciun, cina de Crăciun, cadouri sub brad, vin fiert, încercăm să respectăm tradiția în măsura în care ne va permite și legislația”, a mai declarat Sorin Petcu, manager hotel.

În momentul alegerii unei destinații, mai ales când este vorba despre o călătorie în străinătate, trebuie să luați în calcul și situația epidemiologică.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233