dobroge.tv

Live

Un constănțean și-a pierdut viața departe de casă. Soția și fiica au nevoie de bani pentru înmormântare: „Familia era oxigenul lui, Nicole era raza lui de soare”

Un constănțean și-a pierdut viața departe de casă. Soția și fiica au nevoie de bani pentru înmormântare: „Familia era oxigenul lui, Nicole era raza lui de soare”
05 decembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini în familia lui Sergiu, un constănțean care trăia alături de soție și fiică în Marea Britanie. Bărbatul, pe care cunoscuții și-l amintesc ca fiind mereu vesel și optimist, s-a stins din viață în urma unui diagnostic crunt: cancer pulmonar în fază terminală.

Optimiști până în ultima clipă, cu toții sperau că Sergiu va învinge boala și vor sărbători împreună acest eveniment. Însă, organismul lui nu a mai putut lupta. Astfel că, la doar 41 de ani, bărbatul s-a stins din viață pe patul de spital, reușind să-și țină soția pentru ultima dată de mână. 

În urma sa au rămas o soție, o fiică de 12 ani, o mamă dar și foarte mulți prieteni sfâșiați de durere. În acest sens, apropiații și-au mobilizat forțele și au lansat prin intermediul unei rețele de socializare, un apel umanitar, prin intermediul căruia, cei ce vor și pot să doneze din puținul lor, pentru a ajuta la înmormântarea lui Sergiu.

Donațiile se pot face

Povestea lui Sergiu

Cu siguranță fiecare dintre noi l-am întâlnit pe Sergiu la o petrecere, la un gratar, la o voie bună...pentru că ăsta era Sergiu. Un om cu suflet bun și sincer, voie bună și mereu răspândind bucurie. Acum însă un zambet s-a dus dintre noi și cu siguranță ar vrea să ne vadă pe toți împreună pentru ultima dată, deoarece casa lui era mereu plină de prieteni.

2 Noiembrie a fost ziua care i-a schimbat viața, i-a luat speranța atunci când a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. A luptat cu boala, însă viața nu i-a dat nicio sansă, nu i-a dat șansa de a ajunge la un tratament. Astfel încât, în 1 Decembrie a strâns-o pentru ultima dată de mână pe soția lui, pe Georgiana.

Îmi amintesc, nu mai târziu de 20 noiembrie, programam împreună un alt gratar, o altă petrecere. Eram toți siguri că va învinge încă o dată, că se va ridica și ne va umple sufletele cu povești și voie bună. Mereu i-am zis că se va face bine și îsi dorea, dacă va reuși să treaca peste acest impas, să-și cumpere o caravană unde să se bucure de viață, să se bucure de familie, își iubea familia și trăia pentru ea. Familia era oxigenul lui, Nicole era raza lui de soare, Georgiana iubirea înfocată de care avea nevoie, Doina, mama lui, mereu un suflet pentru el.

Acum pe un ultim drum, haideți să ne adunăm din nou împreună și să îi susținem fetele care au rămas să-i plângă sufletul dus spre cer, să le aducem un suport financiar de care poate vor avea nevoie pe viitor”, este povestea postată pe o rețea de socializare.


Sursă foto: Facebook Georgiana Tunsu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233