dobroge.tv

Live

Eforie Nord, preferata turiştilor! În plină pandemie, oamenii au uitat de reguli

23 iulie 2020
Publicitate

Cazurile zilnice de coronavirus nu-i sperie pe românii care aleg să vină an de an la Eforie Nord. Deși este pandemie, stațiunea este mereu plină. Atmosfera de acolo și prețurile accesibile oricărui buzunar atrag ca un magnet turiștii. Din păcate, mulți uită îndemnurile autorităților și se îngrămădesc în locurile aglomerate.

Pe aleea pietonală din centrul staţiunii nu ai loc să arunci un ac. Printre magazinele de suveniruri și autoserviri, miile de turiști se înghesuie să coboare pe plajă. Nici vorbă de distanțare socială. Aglomerație este și pe nisip. Turiștii preferă să stea pe prosop, în fața zonei amenajate pentru șezlonguri.

Chiar și așa, veteranii stațiunii spun că anul acesta este mult mai liber, comparativ cu anii precedenți.

Mulți aleg să vină aici datorită prețurilor mici. Cu puțin noroc, turiștii dau pe o noapte de cazare aceeași sumă pe care ar plăti-o pentru un șezlong la Mamaia. Și mâncarea este mult mai ieftină decât în alte stațiuni. Un meniu la autoservire nu depășește 20 de lei, iar o porție de hamsii cu mămăligă este 6 lei.

Și unitățile de cazare sunt aproape pline. Hotelierii au luat toate măsurile de protecție necesare, ca turiștii să fie cât mai în siguranță.

Eforie Nord este una dintre cele mai aglomerate stațiuni de pe litoralul românesc. Autoritățile le reamintesc oamenilor aflați în vacanță să nu uite de măsurile de igienă și să respecte distanțarea socială, la plajă și în apă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233