dobroge.tv

Live

Otilia s-a stins din viață înainte să-și poată lua bebelușul în brațe: „Ai lăsat în urma ta o minune și de acolo de sus, te rog, ai grijă de ea”

Otilia s-a stins din viață înainte să-și poată lua bebelușul în brațe: „Ai lăsat în urma ta o minune și de acolo de sus, te rog, ai grijă de ea”
18 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Destinul Otiliei s-a frânt la doar 31 de ani, în urma complicațiilor post-COVID. Fata din Alba Iulia s-a stins din viață miercuri, înainte să apuce să își strângă în brațe bebelușul pe care îl născuse prematur.

Potrivit Observator News, Otilia era însărcinată la momentul confirmării cu COVID-19. Starea de sănătate a tinerei s-a deteriorat treptat, astfel că a ajuns pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Alba. Într-un final, pentru că situația se înrăutățea, medicii au decis să realizeze nașterea prematură. Copilașul a venit pe lume la șase luni, fiind ulterior transferat la Oradea.

În urma operației, însă, starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Tânăra avea nevoie urgentă de sânge, astfel că familia, prietenii, dar Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia au lansat numeroase apeluri pe Facebook, pentru a o ajuta pe proaspăta mămică.

Din păcate, miercuri, Otilia a pierdut lupta cu boala, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Tânăra de doar 31 de ani s-a stins înainte să-și strângă în brațe bebelușul nou-născut.

Familia și prietenii, sfâșiați de durere

Moartea tinerei a îndurerat toate persoanele care au cunoscut-o, astfel că zeci de mesaje de condoleanțe curg pe rețelele de socializare.

Ai plecat și nu te mai întorci… Te-am iubit mereu și te voi iubi și dincolo de aceasta moarte blestemată care te-a luat de lângă noi… Nu-ți voi spune nicicând adio, doar rămas bun, iubita mea!!! Bunul Dumnezeu să te odihnească în Împărăția Lui

Oti, sufletul meu drag! Am nădajduit în aceste săptămani că vei trece cu bine peste această încercare și că ne vom reîntâlni să te sărbătorim, sa râdem și să visăm la clipe minunate ce urmau să se întâmple...dar totul s-a năruit. Cu siguranță esti mama eroină, iar Dumnezeu te-a iubit mai mult și te-a ales să-i fi alături, pregătindu-ți un loc în care zâmbetul tău cald și bunătatea ta să bucure îngerii. Te vom păstra într-un colț al sufletului, toată viața și -L vom ruga pe Dumnezeu să te poarte pe aripi de îngeri și sa-ti dăruiască odihnă vesnică cu Sfinții Săi. Noi, cei care te-am iubit din tot sufletul!

Dumnezeu să te odihnească în pace, draga noastră Otilia! Prea repede te-a luat Dumnezeu dintre noi, prea multă durere ai lăsat în urmă. Să rămâi la fel de bună și zâmbitoare și acolo sus în Ceruri

Dumnezeu să te odihnească în pace draga noastră prietenă! Cuvintele sunt de prisos și orice am spune sau am vrea să facem acum pentru tine este prea târziu! Durerea pe care ai suferit-o tu nu ți-o mai putem lua, nu te mai putem aduce înapoi…de ce ai plecat atât de repede dintre noi ne întrebăm cu toții?! De fiecare dată când plecam de la tine gândurile ne erau: „să ne revedem cu bine” dar, se pare că nu ne-am mai revăzut și nu ne vom mai revedea în această viață! Ai zis că mă vei anunța când revii din spital…am așteptat, am sperat și încă aș vrea să sper că ceea ce am auzit e doar un coșmar! Am împărțit același sandwich, aceleași trăiri și amintiri…nu pot sa cred că nu mai ești! Te vom iubii mereu…noi toți cei dragi ție!

Prietena draga nu îmi vine să cred ca tu nu mai ești cu noi și nu pot să îmi scot asta din gând, ultima dată cand ne-am vb ne-am urat sănătate și să ne vedem cu bine, să îmi faci unghile și uite ce veste am primit azi că tu nu mai ești cu noi. Ceva s-a rupt în mine, ai fost o fată și o prietenă deosebită. Niciodată nu te voi uita. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău cel blând și bun, să ai lumină veșnică și somnul de veci să îți fie lin! Dumnezeu să te ierte că prea repede te-ai dus fără să ne mai spui nimic!

Suflet bun, nu ai mai putut lupta. Viața a fost nedreaptă cu tine, o inima atât de bună și un suflet blând care nu merita să se stingă atât de repede. Ai lăsat în urma ta o minune și de acolo de sus te rog ai grijă de ea. Dumnezeu să aibă grijă de tine,acolo sus în cer, pentru că astăzi a hotărât să te ia lângă El. Drum lin spre cer, draga mea prietenă. O să ne fie greu sa te știm acolo

Dumnezeu să o odihnească în pace … mult prea tânără cu speranțe și vise de a-și creste fetița …. Viața e nedreptă …. Cuvintele îs de prisos …. Condoleanțe și putere familiei …

Dumnezeu să o ierte și să odihnească în pace cu îngerii. Doamne de ce atâția tinerii vin la tine Doamne. Drum lin suflet tânăr”


Sursă foto: Facebook Otilia R.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233