dobroge.tv

Live

Indignare şi revoltă în fața barierei de la intrarea în Zona Peninsulară. Poliția Locală a luat la control permisele de acces

16 noiembrie 2021
Publicitate

Nervi și nemulțumiri la bariera de la intrarea în zona peninsulară. Poliția locală a verificat permisele de acces ale constănțenilor. Oamenii care nu au avut asupra lor documentul doveditor, au încercat să invoce tot felul de motive pentru a putea pătrunde în această zonă. Unii chiar au fost foarte deranjați și au început să-și verse supărările pe oamenii legii.

Indignare și revoltă – asta a fost marți dimineață în fața barierei care restricționează accesul în zona peninsulară. De la rezidenți până la taximetriști, livratori și reprezentanți ai societăților cu activitate în această zonă, toată lumea este nemulțumită.

„E foarte greu, foarte greu să intrăm”, a spus un constănţean.

„Este inuman ceea ce se întâmplă să știți. Mama mea de exemplu nu are mașină. A lăsat-o aici, abia merge, a lăsat-o aici să meargă pe jos până acasă. Are de mers aproape un kilometru pe jos, deci nu este normal aşa ceva. –am o firmă de curierat, trebuie să vină să ridice mâncarea de aici, din Piaţa Ovidiu, de la restaurante şi nu i-a lăsat să treacă de aici, mâncarea s–a stricat acolo, pe aia cine o plătește?”, a declarat o constănţeancă.

De ieri accesul în zona peninsulară a fost restricționat. După această barieră mai pot trece doar șoferii care și-au luat de la municipalitate un permis de acces în zona peninsulară.

Un echipaj al Poliției Locale a verificat permisele de acces al tuturor celor care voiau să pătrundă în zona peninsulară. Nu puțini au fost cei care au încercat să folosească tot felul de motive pentru a trece de barieră.

Reprezentanții administrației locale spun că oamenii au avut la dispoziție suficient timp să-și procure permisul de acces. Până în acest moment au fost eliberate aproximativ 300 de astfel de documente care permit intrarea în zona peninsulară.

„Regulamentul a fost votat în luna august după ce anterior a stat în consultare publică și s-au preluat dintre opiniile celor care au trimis observații la adresa Primăriei. Ulterior s-a amânat aplicarea lui până în luna noiembrie, astfel încât cetățenii rezidenți, dar și celelalte categorii care au dreptul la un permis de acces în zona peninsulară să aibă timp să și le procure”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Potrivit municipalității, adoptarea și aplicarea noului regulament de acces în zona peninsulară sunt măsuri luate cu scopul de a stopa degradarea zonei istorice a orașului, dar și pentru conserva pe viitor centrul istoric odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233