dobroge.tv

Live

Bărbat sfâșiat de durere. Soția sa a murit chiar în ziua în care fetița lor era înmormântată: „Durerea din suflet nu se poate descrie și nici povesti”

Bărbat sfâșiat de durere. Soția sa a murit chiar în ziua în care fetița lor era înmormântată: „Durerea din suflet nu se poate descrie și nici povesti”
15 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Anastasia, o fetiță de trei ani și jumătate și-a pierdut viața într-un accident teribil, micuța găsindu-și sfârșitul într-o mașină zdrobită de un microbuz. Mama fetiței, rănită grav în accident, a murit la spital duminică dimineață, în ziua în care fiica ei era condusă pe ultimul drum.

Potrivit Observator News, Larisa I., mama fetiței care a murit joi, 11 noiembrie, în urma unui accident cumplit pe DN79, între Oradea și Nojorid, a decedat duminică, în ziua în care fiica ei Anastasia era înmormântată.

Nu am crezut vreodată că va trebui să scriu aceste cuvinte. Durerea din suflet nu se poate descrie și nici povesti. Doar Dumnezeu poate înțelege această încercare prin care trecem. Dumnezeu să te aibă în paza Lui sufletul nostru scump și pur”, a transmis tatăl micuței pe Facebook vineri, 12 noiembrie.

Frumoasele mele! Azi s-a ridicat la ceruri și cea care a fost prea iubita mama, soție, fiică, soră, LARISA. Dumnezeu să vă aibă în paza Lui și să vă ocrotească sufletele. Iar de sus din Ceruri să vegheați asupra noastră. Vă vom iubi etern”, este mesajul plin de durere postat, duminică, 14 noiembrie, pe Facebook de soțul Larisei.

Mamă și fiică au sfârșit la trei zile distanță una de cealaltă

Reamintim că accidentul s-a produs joi, pe un drum din Bihor, între un microbuz şi un autoturism.

ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieşirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate șase persoane (din care doi minori) aflate într-un microbuz şi un autoturism”, a transmis pe 11 noiembrie ISU Bihor.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje ale SAJ.

În urma impactului violent, Anastasia a rămas încarcerată. Pompierii au găsit-o în stop cardio-respirator, au scos-o din mașină, însă manevrele de resuscitare efectuate nu au avut succes.


Sursă foto: Facebook Bogdan I. / bihon.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233