dobroge.tv

Live

În centrele comerciale din Constanța se simte atmosfera de sărbătoare: magazinele s-au pregătit cu decorațiuni de Crăciun

10 noiembrie 2021
Publicitate

Sărbătorile sunt din ce în ce mai aproape, iar atmosfera este resimțită din plin în marile magazine. Oamenii au început să cumpere cadouri și decorațiuni, atât pentru ei cât și pentru cei dragi. Magazinele au pregătit oferte variate, pentru toate gusturile și buzunarele.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar magazinele s-au umplut de podoabe pentru brad, dar și de cadouri. Magazinele și-au făcut stocurile de produse de sărbători încă din toamnă și îi așteaptă pe clienți cu oferte care mai de care mai ademenitoare.

În marile centre comerciale deja se simte atmosfera de sărbătoare. Magazinele s-au pregătit cu dulciuri, decorațiuni pentru pom, jucării, dar și idei de cadouri pentru cei dragi.

Ioana a început deja goana după cadouri. Nepoțica ei așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, iar doamna vrea să îi dea o mână de ajutor Moșului. Deși mai sunt câteva săptămâni bune până de sărbători, femeii îi place să se uite pe îndelete, din timp.

Reporter: Deci chiar dacă suntem în noiembrie, începeți să vă pregătiți ușor-ușor.

Ioana: Da, pentru a evita aglomerația, din cauza asta. Deci de anul trecut așa procedez pentru că este situația cu pandemia și ne ferim cât putem.

Pandemia nu stă în calea bucuriei de sărbători, cred cei mai mulți dintre oameni. Jucăriile, decorațiunile sau dulciurile sunt primele pe listele de cumpărături, indiferent de vremurile pe care le traversăm.

Îmi place să dăruiesc foarte mult și mai cu seamă că am doi copilași și voi dărui cu siguranță și lor și celorlalți membri din familie”, spune o constănțeancă.

Și pentru că niciun Crăciun nu este complet fără brad, constănțenii au început deja să ia primele decorațiuni.

Nu am o rutină, într-un an este roșu cu argintiu, în altul albastru cu auriu, adică să nu fie tot timpul la fel”, spune o constănțeancă.

Chiar dacă vor avea parte de un Crăciun atipic și anul acesta, oamenii vor încerca să intre în atmosfera sărbătorilor, în care nu lipsesc nici darurile și nici timpul petrecut în familie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233