dobroge.tv

Live

Studiourile foto și-au pregătit decorul pentru Crăciun și îi așteaptă pe cei ce vor să-și creeze amintiri de poveste

09 noiembrie 2021
Publicitate

Decoruri de poveste și recuzită atent aleasă. Studiourile fotografilor s-au îmbrăcat deja în haine de sărbătoare și îi așteaptă pe constănțeni să-și facă amintiri alături de cei dragi. Chiar dacă încă suntem în plină pandemie de coronavirus, momentele frumoase de Crăciun trebuie imortalizate.

Deși mai este o lună și jumătate până la cea mai așteptată sărbătoare, studiourile foto au început deja să-și primească clienții pentru sesiunile cu tematică de Crăciun. Cătălina a venit cu familia mai devreme pentru a evita aglomerația și pentru a fi sigură că albumele cu amintiri vor fi gata la timp pentru a le dărui celor dragi.

Noi în fiecare an participăm la ședințele foto de Crăciun pentru că dorim să avem aceste amintiri. Câteodată tatăl nu este acasă fiind navigator, dar facem în așa fel încât să programăm ședința foto ori mai devreme, ori mai târziu ca să putem face cadrele și cu el”, spune Cătălina, client.

Ca în fiecare an, Corina și Valentina au pregătit fiecare decor până la cele mai mici detalii. Clienții lor, de cele mai multe ori, copiii, trebuie să fie fascinați și fericiți de lumea în miniatură pe care ele le-o oferă, iar atunci când fac totul cu pasiune, sunt răsplătite cu zâmbete și îmbrățișări.

Sincer, încep să adun fotografii și idei cred că de vreo jumătate de an pe care mi le tot stochez și ulterior, când găsesc elemente, chiar dacă afară sunt 30 de grade și eu găsesc o chestie care are legătură cu Crăciunul, o cumpăr. Le depozitez și ulterior când vine perioada asta a Crăciunului încep să le pun una lângă alta și încerc să iasă ceva drăguț”, a declarat Corina Georgescu, fotograf.

Iar rezervările nu au încetat să apară. Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai așteptată, iar sesiunile foto de Crăciun aduc un plus în buzunarul celor care prestează aceste servicii.

Avem foarte multe rezervări. Cele mai multe dintre rezervări sunt la clienți din anii anteriori care deja știu cum merg lucrurile și preferă să-și facă rezervarea din timp astfel încât până pe 15 decembrie deja să își primească fotografiile pentru că există un termen de livrare și încercăm cumva ca până de Crăciun să-și primească cumva fotografiile”, a mai declarat Corina Georgescu, fotograf.

Prețul unei sesiuni foto de Crăciun diferă în funcție de pachetul ales și de serviciile oferite. Pentru ședințele dedicate exclusiv copiilor, părinții scot din buzunar 450 lei, în timp ce o sesiune cu întreaga familie, costă între 600 și 800 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233