dobroge.tv

Live

Mireasă la 76 de ani. Tanti Sofica s-a căsătorit cu un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr. VIDEO

08 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Dragostea nu ține cont de vârstă. O demonstrează tanti Sofica, care la 76 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr. Zilele trecute, tanti Sofica a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Miluţă, în vârstă de 48 de ani, costumul de mire. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, în ciuda gurilor rele din comună.

Cei doi îndrăgostiţi mărturisesc că cea mai mare provocare a fost să-şi găsească naşi. Într-un final, sfătuiţi de preotul din sat, au reuşit să-şi găsească părinţi spirituali şi să se cunune.

Ambii spun că s-au cunoscut mai serios după ce soţul ei s-a stins. De atunci, Miluţă a dat târcoale neîncetat şi i-a făcut curte, dar şi curat prin curte Soficăi, notează bzi.ro.

Noi suntem împreună de când a murit soţul meu… Cam după jumătate de an, cam aşa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu ştie. După nu a mai fost cine ştie ce tam-tam… ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit naşi. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat şi duminică ne-am cununat”, a spus Sofica Onică pentru sursa citată.


Sursă foto / video: bzi.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233