dobroge.tv

Live

Transportul în comun s-ar putea extinde şi în patru localități constănțene

18 iulie 2020
Publicitate

Navetiștii din patru localități constănțene ar putea ajunge mai repede la muncă. CT BUS ar putea asigura transportul și în Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Mulți dintre locuitorii acestor orașe sunt angajați în Constanța. Așa că pentru ei, drumul este unul lung, mai ales când trebuie să aștepte microbuzul care circulă extrem de greu. Dacă edilii sunt de acord, în curând transportul în comun va putea exista și la ei în localitate.

Să faci naveta între localități este extrem de greu. Și asta pentru că privații sunt puțini, iar numărul microbuzelor care circulă cu destinația Constanța nu sunt foarte multe.

Și pentru că cerere există, conducerea companiei de transport în comun s-a gândit să vină în sprijinul acestor angajați.

Proiectul nu își propune să interfereze cu mediul concurențial și nici să înlocuiască transportul privat. El are ca scop îmbunătăţirea serviciilor publice de transport pe raza de competență a unităților administrativ-teritoriale membre.

Concret, în curând ar putea exista noi rute cu destinația Constanța din Năvodari, Cumpăna, Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Flota CT BUS este compusă momentan din 104 autobuze Euro6 noi, cu dotări la cele mai înalte standarde.După finalizarea acestei prime etape, discuțiile vor continua și cu reprezentanții din Agigea și Valu lui Traian. De asemenea, în curând vor fi achiziționate și 41 de autobuze electrice.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233