dobroge.tv

Live

Aripi frânte la doar 24 de ani. Roxana s-a stins din viață în urma unor complicaţii medicale: „În sufletele noastre tu vei continua să trăiești”

Aripi frânte la doar 24 de ani. Roxana s-a stins din viață în urma unor complicaţii medicale: „În sufletele noastre tu vei continua să trăiești”
05 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Durere fără margini într-o familie din Hunedoara. Roxana s-a stins din viață la doar 24 de ani, în urma unor complicații medicale. Familia și prietenii sunt în stare de șoc după aflarea veștii.

Potrivit presei locale, fata a ajuns la spital cu o afecţiune banală, dar care nu a fost observată la timp, astfel că i-a cauzat o infecție în corp și complicații medicale. Roxana a fost adusă la Spitalul municipal din Hunedoara, unde a fost operată de urgență și internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, însă, din păcate, organismul fetei a cedat.

Vestea morţii sale i-a şocat pe cei apropiaţi, care au transmis mesaje emoţionante pe pagina de Facebook a fetei.

Îți mulțumesc frumos pentru tot Roxana! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Dumnezeu să te ierte, drum lin spre ceruri. Din păcate prea repede

Probabil Dumnezeu a fost trist și a avut nevoie de cineva mereu cu zâmbetul pe buze care oricând e gata să îți sară în ajutor la nevoie, alt motiv neputând să găsesc. În sufletele noastre tu vei continua sa trăiești asa cum erai tu Roxana, la fel de energică și plină de voie bună! Condoleanțe și putere membrilor familiei și prietenilor apropiați!

Îngerii să fie cu tine, Roxy dragă! Adio înger drag! Odihnește-te în pace! Un suflet minunat s-a înălțat la cer!”

A fost ultima fotografie care ți-am făcut-o destul de recent, iar când am auzit vestea tristă că nu mai ești de azi printre noi nu mi-a venit să cred. Dumnezeu să te odihnească în pace Roxi

Acum zâmbești printre îngeri... Acum zâmbetul tău ni-l trimiți de sus! Refuz sa cred ca e adevărat! Refuz sa cred ca nu mai ești printre noi! Te iubesc, frumoasa mea!”

Odihneste-te in pace Roxi draga ...Ai plecat mult prea repede dintre noi, vei rămâne mereu în inimile celor care ți-au cunoscut sufletul frumos și bun!

Suflet bun, Roxana. Mereu cu zâmbetul pe buze, unde te duci atât de repede? Dumnezeu să te ierte, să te aibă în pază și să ne veghezi de acolo de sus pe toți”,

Prea repede Roxana, prea repede !!!!! Dumnezeu să te odihnească ! O mare durere pentru toată lumea, ai fost un om minunat și mereu cu zâmbetul pe buze… Condoleanțe și putere familiei!

Suflet drag… Nici nu mai am cuvinte. Ai plecat atât de repede, nu pot să cred!!! Doamne Dumnezeule, ai grijă de sufletul ei bun!! O să te iubesc mereu! Dumnezeu să te ierte, prietenă dragă!!

„- Pleci? - Da! Dacă știam ca îmi vei răspunde cu atât de mult sens, nu te-aș fi întrebat.. Fără zâmbetul tău cu toții o să ne întunecăm, în fiecare zi în care n-ai să fii. Zbor lin, sufletul nostru, al tuturor

Potrivit Observator News, Roxana a fost elevă a Colegiului Național „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara și a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative. Acum, tânăra era angajată a Primăriei Comunei Cerbăl.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233