dobroge.tv

Live

Pacientă vindecată de COVID, mesaj pentru personalul medical al Spitalului din Medgidia: „Într-adevăr sunteți niște eroi”

Pacientă vindecată de COVID, mesaj pentru personalul medical al Spitalului din Medgidia: „Într-adevăr sunteți niște eroi”
04 noiembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O pacientă vindecată de COVID în cadrul Spitalului Municipal Medgidia a lăsat un mesaj cadrelor medicale pe care îi consideră eroi.

Mulțumesc Spitalului Municipal Medgidia ăntregului personal medical (medici, asistente, infirmiere), persoonalului auxiliar (îngrijitoare, femei de serviciu, bucătărese) pentru profesionalismul de care ați dat dovadă. Într-adevăr sunteți niște eroi. Mult respect!”, este mesajul.

De asemenea, și primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a mulțumit personalului pentru profesionalismul de care dau dovadă și pentru toate eforturile depuse de la începutul pandemiei.

Acest mesaj lăsat de un pacient al Spitalului Municipal Medgidia îmi umple inima de bucurie și demonstrează că toate eforturile noastre de până acum nu au fost în zadar! În primul rând doresc să mulțumesc din nou personalului medical din Spitalul Municipal Medgidia pentru profesionalismul de care dă zilnic dovadă și pentru toate eforturile supraomenești pe care le face de la începutul acestei pandemii! Fără implicarea totală a acestor EROI, fără devotamentul cu care tratează pacienții, nimic din tot ce am reușit să realizăm acolo nu ar fi avut valoare. Degeaba ai cladiri noi și echipamente ultraperformante dacă nu ai OAMENI care să le folosească!

Mă înclin în fața personalului Spitalului Municipal Medgidia! Noi, toți medgidienii, suntem mândri de voi!

Mă bucur că atunci când ipocriții mi-au sărit în cap că finanțăm un sistem medical destinat strict tratării bolnavilor de Covid, am luat decizia corectă de a ne asuma situația și de a pune umărul pentru a depăși cu bine această nenorocire care s-a abătut asupra noastră.

Dacă am reușit să facem măcar un bine, să salvăm măcar o viață, atunci să îi mulțumim lui Dumnezeu!”, a transmis Valentin Vrabie.


Sursă foto: Ziarul Amprenta

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233