dobroge.tv

Live

Copil distrus de durere la mormântul mamei. La doar 10 ani, Valentin a condus-o pe ultimul drum: „A murit mama mea”

Copil distrus de durere la mormântul mamei. La doar 10 ani, Valentin a condus-o pe ultimul drum: „A murit mama mea”
30 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

La doar 10 ani, Valentin trece prin momente grele. Cu lacrimi în ochi, micuțul și-a condus mama pe ultimul drum și i-a aprins o lumânare la mormânt.

Potrivit Observator News, Daniela s-a stins din viaţă la 33 de ani, din cauza unei ciroze hepatice. Toată viaţă s-a luptat cu problemele de sănătate, dar şi cu greutăţile, iar când s-a născut Valentin, femeia a crezut că în sfârşit se poate bucura liniştită de viaţă. Dar nu a fost să fie. La începutul săptămânii, femeia a închis ochii pentru totdeauna, sperând că Valentin va avea o soartă mai bună.

Distrus de durere, Valentin i-a aprins o lumânare la mormânt. „A murit mama mea, a murit mama mea!”, este tot ce a reușit să spună.

Tatăl băiatului, Vasile, este cel care îi va fi alături de acum înainte şi va încerca să-i suplinească şi lipsa mamei. Nu va fi suficient, dar măcar Valentin va şti că se va putea baza pe cineva, menționează sursa citată.

Potrivit stiri.botosani.ro, publicaţia care i-a făcut cunoscută povestea lui Valentin, cu câteva săptămâni înainte să moară, la începutul lunii octombrie, Ioan Ciobanu, un botoșănean stabilit de ani de zile la București, s-a hotărât să renoveze locuința familiei. Până atunci, aceasta trăia în condiții inumane iar cele mai elementare lucruri lipseau cu desăvârșire. Daniela a apucat să vadă că fiul său va trăi de acum în condiţii decente. Apoi s-a dus liniştită şi împăcată într-o lume mai bună.

Sursa citată menționează că persoanele care vor să sprijine această familie sau vor să fie aproape de bietul copil, pot dona în contul pus la dispoziție de Vasile Glavan, tatăl micuțului: IBAN: RO92 CECE C001 9463 4000 4411


Sursă foto: stiri.botosani.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233