dobroge.tv

Live

Proiectul cultural „Vitralii în negura izolării” s-a mutat în mediul online

27 octombrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Spectacolul de teatru „Și dacă asta e o ploaie din aia de nu se mai oprește” a avut loc la Planetariul din Constanța. Însă din cauza noilor restricții, acesta s-a mutat în mediul online. Piesa, care face parte din proiectul „Vitralii în negura izolării”, dedicat memoriei victimelor regimului comunist, este inspirată din fapte reale. Aceasta va fi difuzată până pe 30 octombrie, în fiecare zi, de la ora 19.00.

Proiectul cultural din care face parte piesa „Și dacă asta e o ploaie din aia de nu se mai oprește”, de Daniel Chirilă, care s-a jucat la Planetariul din Constanța se numește „Vitralii în negura izolării”. El este dedicat memoriei victimelor campaniei opresive declanșate și întreținute de regimul comunist în anii '50 ai secolului trecut, în timpul procesului de colectivizare.

Însă, din cauza restricțiilor, restul reprezentațiilor s-au mutat în mediul online. Acestea vor avea loc zilnic până pe 30 octombrie, de la ora 19.00.

Vitralii în negura izolării este un proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu. Proiectul are un buget de 94.500 de lei, din care 85.000 de lei reprezintă finanțarea din partea FCN și 9.500 de lei, contribuția proprie a beneficiarului”, a declarat Sebi Pătrunjei, responsabil PR.

Spectacolul este inspirat din fapte reale. Mai mult, piesa de teatru conține un limbaj licențios și scene de violență fizică, motiv pentru care este recomandat publicului cu vârsta de peste 16 ani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233