dobroge.tv

Live

La plajă și în septembrie: cei care au ales să vină la mare au avut parte de o vreme frumoasă și de liniște

27 septembrie 2021
Publicitate

Este o vară târzie pe litoral. Cele 27 de grade din aer şi 24 din apa mării aduc aminte mai degrabă de un sfârşit de iunie, decât de mijlocul lui septembrie. Aşa că cei care au venit la mare chiar nu au ce regreta. Poate doar faptul că majoritatea teraselor sunt închise, iar plajele arată dezolant. Una peste alta, este perioada ideală pentru cei care adora liniştea la malul mării.

Împătimiţii mării au acum loc suficient unde să îşi aşeze cearşaful. Plajele de pe litoralul românesc sunt în această perioadă mult mai goale și nimic nu-i mai poate deranja pe turiști. Nici măcar decibelii din boxele teraselor, pentru că majoritatea și-au închis porțile încă de la începutul lunii septembrie.

Nu pentru soare am venit. Pentru atmosferă, pentru liniște, pentru aerul curat. Deși e extrasezon, stațiunea e mai liberă”, spune o turistă.

E perfect! Dacă mai stă vreo două-trei zile, e mai mult decât perfect”, spune o constănțeancă.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat vremea a fost numai bună pentru plajă. Soarele a strălucit pe cer, iar apa mării a fost destul de caldă.

Din București suntem și am venit și noi weekendul acesta ca să ne mai relaxăm puțin. E bine că e liniște, așa. Mai puțină lume”, spune un turist.

Am venit la ora 9 ca să prindem ultravioletele. Apa bună, plaja descongestionată și ne putem bucura. Suntem mai liberi așa. Vremea e frumoasă”, spune o turistă.

De timpul excelent nu au profitat doar turiştii, ci și constănțenii.

Aș sta toată ziua în apă. Pe cuvânt, e caldă-caldă. E foarte bună, dar nu știu de ce nu intră lumea în apă”, spune un constănțean.

Meteorologii spun că până la finalul lunii septembrie vremea va fi călduroasă. Aşa că cine nu a ajuns anul acesta pe litoral ar trebui să se grăbească.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233