dobroge.tv

Live

Vacanță în siguranță pe plajele din Constanța și Mamaia - peste 120 de salvamari supraveghează turiştii

07 iulie 2020
Publicitate

Vacanță în siguranță pe plajele din Constanța și Mamaia. Peste 120 de salvamari și personal de prim ajutor îi veghează pe turiști în această perioadă. Au primit baloane de resuscitare, defibrilatoare, aspiratoare de secreții și rucsacuri de prim ajutor, toate pentru intervenția rapidă a salvatorilor. Turiștii trebuie însă și ei să fie responsabili. Nu trebuie să uite să respecte toate indicațiile salvamarilor pentru a avea un concediu linișiti pe litoralul românesc.

120 de salvamari se află, de la începutul lunii iunie, pe plajele din Mamaia şi Constanţa. Sunt dotați cu termoscanere şi kituri de oxigen. Salvatorii au primit inclusiv echipamente de intervenţie. Printre acestea se numără: baloane de resuscitare, defibrilatoare, aspiratoare de secreţii şi rucsacuri de prim ajutor.

De asemenea, toate cele 29 de foișoare au fost revopsite, iar punctele de intervenție de pe plajă au fost dotate cu mobilier, paturi de consultație și tărgi mobile. În plus, pentru buna desfășurare a activității, au fost achiziționate și trei containere de prim ajutor. Acestea au fost instalate în mai multe puncte cheie.

Pe tot parcursul sezonului estival, salvamarii și personalul de prim ajutor vor lucra la capacitate maximă și vor veghea plajele din Constanța și Mamaia în intervalul orar 08:30 – 19:30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233