dobroge.tv

Live

Caravana LUDIS Fest ajunge în Parcul Tăbăcăriei

02 septembrie 2021
Redactia DTV
Publicitate

După aproape o lună și jumătate în care a ajuns cu distracția în majoritatea parcurilor din Constanța, Caravana „LUDIS Fest” se pregătește de ultimele două acțiuni din această vacanță, care vor avea loc în cel mai mare parc din oraș, Tăbăcărie.

Timp de două zile, vineri și sâmbătă constănțenii de toate vârstele, dar și turiștii veniți pe litoral, sunt așteptați la „Țara Piticilor” pentru câteva ore de distracție, dans și sport pe cele mai noi ritmuri muzicale.

Aceasta este ultima „oprire” a caravanei LUDIS Fest, după ce anterior a poposit în Parcul Gării, Parcul Tomis 2, Parcul de la Casa de Cultură, Parcul Poarta 6 și Parcul Arheologic.

Pe lângă activitățile cu care participanții s-au obișnuit deja de la evenimentele anterioare, pentru aceste ultime două ediții ale festivalului distracției organizatorii au pregătit și numeroase surprize pentru toți cei prezenți. Aceștia din urmă spun însă că pentru reușita evenimentului, buna dispoziție și cheful de distracție sunt obligatorii atât pe terenul de baschet, cât și în spațiul dedicat dansului.

O dată îndeplinită această condiție minimală, părinții și bunicii își pot lua copiii și nepoții de mânuțe pentru a se prezenta vineri și sâmbătă cu începere de la ora 16.00, în Parcul Tăbăcărie din Constanța.

LUDIS Fest este organizat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța, cu susținerea Primăriei Municipiului Constanța, și a fost conceput ca un festival al mișcării dedicat constănțenilor și nu numai, indiferent de vârstă.

Obiectivul general al proiectului a fost de a îmbunătăți calitatea vieţii, venind cu soluții practice de îmbunătațire a sănătății fizice și psihice a populației, prin activităţi de dezvoltare şi educare atât în plan intelectual, psihologic, moral dar şi fizic, prin practicarea sportului în general, în aer liber, în special.

Accesul la evenimentele organizate în cadrul „LUDIS Fest” este gratuit, indiferent de vârstă.

„LUDIS Fest” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea finanțării nerambursabile este de 312.800 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233