dobroge.tv

Live

Eveniment exclusivist la Vama Veche

27 august 2021
Publicitate

Petrecere exclusivistă în stațiunea Vama Veche. Zeci de tineri și vedete s-au distrat ca-n vremurile bune, la o terasă situată pe plajă. Cu toții au socializat și s-au bucurat de surprizele oferite. Invitații au asistat și la un concert susținut de celebrul violoncelist Andrei Cavassi. Artistul a cântat pe cele mai cunoscute scene ale lunii.

Andrei Cavassi este unul dintre artiștii care au reușit să-și facă o carieră de succes în afara țării. Violonistul a fost premiat anul trecut cu medalia de aur la prestigiosul concurs internațional de interpretare de la Viena. Acesta a fost invitat special la un eveniment exclusivist care a avut loc, seara trecută, la Vama Veche.

Momentan am gânduri de a face muzică aici, în România. Eu sunt de mic fac de muzică rock, mai ales anii `80, `90 și cumva o aveam în sânge, adică a fost o alegere emoțională și le simțeam în sânge”, a declarat Andrei Cavassi, artist.

Locația nu a fost aleasă însă întâmplător. Nu mai este o noutate faptul că Vama Veche înseamnă libertate și muzică bună.

Locația aceasta am ales-o în mod special pentru că mi se pare că povestea în sine subliniază practic ceea ce ne dorim noi să spunem”, a declarat Irina Ivan, organizator eveniment.

Vama s-a schimbat foarte mult în ultimii ani și toată zona asta de rock s-a estompat puțin. Eu zic că deja sunt alte treburi aici și din punctul nostru de vedere este o evoluție”, a declarat George Stoianov, organizator eveniment.

Toți cei care au luat parte la acest eveniment s-au distrat pe cinste. Nu a existat nici un dress code, așa că lumea a venit îmbrăcată lejer și pregătită pentru o seară de neuitat.

Atmosfera este așa cum ar trebui să fie. Plină de veselie, relaxare. Chiar cred în faptul că trebuie să depășești granițe pentru a crea ceva cu totul nou. Și în general când ai o problemă te îmbraci fie în negru, fie în alb, fie în alt sau negru și cred că în seara aceasta toată lumea s-a gândit de două ori și a ajuns în combinația de alb și negru”, spune un participant.

La eveniment au fost prezente mai multe vedete, dar și prietenii ai organizatorilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233