dobroge.tv

Live

20 de copii au ajuns pentru prima dată la mare prin intermediul unui proiect care transformă poveștile în realitate

26 august 2021
Publicitate

Zeci de copii vor simți bucuria unei vacanțe la malul mării. Cele două Direcții de Asistență Socială din București și Constanța au reușit să le aducă zâmbetul de buze câtorva copii care provin din familii defavorizate sau din centrele instituționalizate. Aceștia au ajuns astăzi la mare. Micuții se vor bucura timp de două zile de o vacanță în sudul litoralului. Se vor bălăci, vor mânca ce-și doresc, iar spre seară se vor bucura și de atmosfera parcului de distracții din Eforie Sud.

Câțiva copii care provin din familii defavorizate și din centrele instituționalizate vor avea parte de distracție la malul mării. Printr-un proiect caritabil „Dăruiește un pic de soare în totală nepăsare”, reprezentanții campaniei împreună cu mai mulți sponsori, dar și voluntari își doresc să-i bucure pe cei mai puțini norocoși măcar pentru două zile. Aceștia au ajuns joi la mare. Copii au fost cazați la o vilă din Eforie Sud.

Mă bucur că am putut aduce un zâmbet pe chipul copiilor. Am adus 20 de copii din centre de plasament și familii defavorizate, alături de Mihai Căldăraru și vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au implicat și ne-au dat o mână de ajutor în această campanie”, a declarat George Muti, coordonatorul proiectului „Dăruiește un pic de soare în totală nepăsare”.

Pe lângă cazare și mâncare, cei mici se vor bucura și de jocurile din parcul de distracții de la Eforie Sud. Această campanie încearcă să le facă o viață mai bună acestora, să le creeze amintiri pe care și ei le merită.

Iau câte 10 copii din centre de plasament, 10 din familii defavorizate. În cadrul campaniei umanitare copiii vin aici la mare, se distrează copios în apa cristalină. De asemenea li se asigură hrana și cazarea, plus șezlonguri pentru copii”, a declarat Mihai Căldăraru, director Direcția de Asistență Socială București.

Pentru mulți dintre ei, copilăria nu presupune prea multe bucurii, însă vor descoperi cu siguranţă ce înseamnă fericirea, în prima lor vacanţă la mare. În cele două zile, aceștia se vor distra, vor râde și își vor crea amintiri de neuitat.

O să mă joc”, spune un băiețel.

A fost foarte frumos și o să mă distrez foarte frumos sper”, spune o fetiță.

Îmi place foarte mult apa”, spune o fetiță.

Este al șaptelea an în care se desfășoară campania „Dăruiește un pic de soare în totală nepăsare”. În sprijinul organizatorilor și coordonatorilor au venit pe lângă sponsorii anonimi și Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233