dobroge.tv

Live

APEL CĂTRE OAMENI. Rareș, o minune de băiețel, s-a născut cu probleme de vedere. Haideți să ajutăm un îngeraș să poată vedea lumea

APEL CĂTRE OAMENI. Rareș, o minune de băiețel, s-a născut cu probleme de vedere. Haideți să ajutăm un îngeraș să poată vedea lumea
22 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cea mai mare fericire a unei familii este nașterea copilului lor, rod al iubirii. Astfel că, atunci când s-a născut, Rareș le-a bucurat viața părinților lui care își mai doreau din tot sufletul un copilaș. Însă, această fericire a fost umbrită de faptul că cel mic a moștenit de la tată problemele cu vederea.

Astfel că, părinții au aflat că cel mic s-a născut orb, iar atunci a început o adevărată provocare pentru ei. Însă nu s-au dat nicio secundă bătuți, iar până în prezent Rareș a trecut prin patru intervenții chirurgicale, iar acum reușește să zărească câte ceva.

Din păcate, nu este suficient. Părinții își doresc din tot sufletul ca cel mic să poată vedea lumea. Însă, veniturile lor sunt mici. Tatăl primește o pensie de handicap care ajunge la doar 350 de lei, iar venitul mamei și alocațiile copiilor nu sunt suficiente pentru a putea plăti tratamentul.

Determinați să nu renunțe, părinții lui Rareș fac apel la cei care vor și pot să le ajute îngerașul să poată vedea, precum orice alt copil de vârsta lui. În acest sens, a fost creată o pagină de strângere de fonduri „Împreună pentru RAREȘ”, prin intermediul căreia, oricine poate ajuta, cu o sumă oricât de mică, menită să-i ofere unui copilaș șansa de a vedea ce se află în jurul lui și de a-și vedea pentru prima dată părinții.

Povestea lui Rareș

Bună seara, mă numesc Rareș, am venit pe lume acum un an și patru luni, într-o familie unde am fost foarte dorit, și sunt lumina ochilor mamei și inimioara lui tati (tatăl meu având mari probleme cu vederea, boală pe care am mostenit-o și eu, doar că o formă mult mai gravă). Practic eu m-am născut orb! A fost o lovitură grea pentru părinții mei, însă nu s-au dat bătuți și imediat au început să caute soluții și să facă demersuri pentru a mă face bine!

Și soluțiile au apărut rapid la un spital privat din capitală ( Spitalul clinic de urgențe oftalmologice Infosan București unde îngeri cu meserie de medici, mi-au dat șanse de 50% să mă fac bine). Din pacate boala mea este foarte gravă (cataractă congenitală) și se tratează în timp și tratamentele sunt foarte costisitoare iar bugetul familiei mele a ajuns cam la 0, eu suportând deja patru operații!

Dacă tăticul meu ar fi fost sănătos, bugetul pentru tratament nu ar fi fost o problemă, pentru că ar fi mutat și munții din loc doar să mă facă bine, însă cum el este aproape orb are o pensie de handicap de 350 lei, iar venitul mamei și alocațiile noastre (mai am o surioara de doi ani și opt luni, sănătoasă) nu sunt suficiente pentru a putea plăti tratamentul la un spital privat!

Vă rog din inimioara mea mică cât un ghemotoc, pe voi îngeri pământeni, și oameni cu suflet mare, să îi ajutați pe părinții mei să mă poată face bine. După cele patru operații, de aproape "zăresc" puțin, însă mi-aș dori foarte mult să pot vedea clar minunățiile acestei lumi, și în special pe părinții și surioara mea! Vă mulțumesc anticipat din sufletelul meu mic, și poate n-am să vă pot mulțumi personal niciodată, însă împreună cu părinții părinții mei ne vom ruga zilnic pentru sănătatea voastră! Pe cei care nu mă puteți ajuta financiar, vă rog la fel de frumos să mă ajutați cu o distribuire a acestei postări, sau a, altei postări de pe grupul făcut special pentru mine Împreună pentru Rareș, care conține un cont in care oamenii de bine și cu suflet mare care vor să ne ajute să poată dona!! Vă rog deasemenea pe toți, să vă rugați pentru mine, ca bunul Dumnezeu să asculte rugăciunile tuturor și strângând suma necesară, prin medici să mă pot face bine! Dumnezeu să vă răsplătească înzecit!”, este povestea lui Rareș


Sursă foto: Facebook Împreună pentru Rareș

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233