dobroge.tv

Live

A fost inaugurat parcul de fitness de pe plaja Modern din Constanța: acesta va avea 47 de aparate și o pistă de alergat

17 august 2021
Publicitate

Veşti bune pentru turiştii care ajung pe plaja Modern din Constanța. Vor putea îmbina utilul cu plăcutul, iar pe lângă un bronz natural vor putea pleca acasă mult mai sănătoşi și fără kilograme în plus. Primul parc de fitness pe plajă a fost inaugurat seara trecută. Acesta se află la doi paşi de nisip iar turișii dar și localnicii se pot bucura din plin de aparatele moderne atât ziua cât şi după lăsarea serii.

Spațiul de agrement se află pe plaja Modern din Constanța, ceea ce face ca timpul petrecut pe malul mării să fie mai plăcut, mai ales pentru cei care iubesc să facă sport în aer liber.

Este un parc fitness. Sunt foarte mulți oameni care aleargă și am zis că este un prilej oportun pentru a face această sponsorizare. Pentru a completa zona de plajă. Am încercat să integrăm toate tipurile de aparate fitness”, a declarat Radu Bogdan, arhitect.

Parcul va fi dotat cu 47 de aparate de fitness și o pistă pentru alergat. De asemenea, acesta va beneficia și de iluminat public. Ceea ce înseamnă că doritorii vor putea face sport și după lăsarea serii.

Este un concept ca în afară. Cel puțin, în Ungaria găsești cam în orice parc. În sfârșit evoluăm și noi. Aparatele sunt noi, sunt bune, sunt funcționale. Sunt pentru toate tipurile de sport, de la atletism, antrenamente funcționale, antrenamente de crossfit, până la yoga, relaxare. E bine să diversificăm antrenamentele atât în sală, cât și afară”, a declarat Robert Cercel, antrenor fitness.

Total necesar. Chiar este o gură de aer proaspăt pentru Constanța, pentru că sportul a decăzut cu desăvârșire. Sper că nu va fi ultima investiție de acest gen”, a declarat Ionuț Angheș, antrenor fitness.

Acesta va avea și o zonă verde, bănci și coșuri de gunoi.

Algoritmul realizării unui astfel de parc este în unele situații, foarte anevoios. În sensul că, pentru fiecare realizare constructivă trebuie autorizații și avize. Ideea mi s-a părut genială. Aceea de a introduce în componența aparatelor de fitness și soclul de beton, transformându-le într-o piesă de mobilier urban. Cei care vor folosi acest loc sunt persoane dedicare sportului și automat dedicate unui stil de viață cu mult bun simț”, a declarat Horia Constantinescu, director Primăria Constanța.

De cum s-a deschis parcul de fitness turiștii dar și constănțenii au venit să încerce aparatele. Pentru unii dintre ei vacanţa nu înseamnă doar soare şi mare, ci și sport.

Mi se pare o investiție foarte bună. Mă că există așa ceva în Constanța. Mă pregătesc pentru Campionatul Național de Fitness și să vedem dacă luăm medalii. Este necesar în Constanța așa ceva”, a declarat Florin Ichim, sportiv.

Este o idee foarte bună acest parc pentru că pot să vină diferite persoane și nu este un loc în care nu pot să ajungă de exemplu, la sală, unde trebuie să plătești”, spune o tânără.

Reporter: Cum ți se par aparatele?

Tânăr: Foarte interesante.

Parcul a costat 250.000 de lei şi a fost realizat printr-un parteneriat între Primăria Municipiului Constanța și un dezvoltator imobiliar.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233