dobroge.tv

Live

Drumul spre plajă, o cursă cu obstacole. ''Dezastru''

12 august 2021
Publicitate

Drumul spre plaje este, de cele mai multe ori, o cursă cu obstacole. Printre buruieni crescute sau scânduri lipsă, turiștii își fac loc spre nisip. Unii s-au obișnuit cu ideea și nu lasă aceste detalii să le strice concediul. Cei care au și copii, însă, se tem pentru siguranța acestora și speră că situația se va rezolva.

“Dezastru!”. Asta cred despre drumul până la plajă turiștii. Oamenii trebuie să meargă cu atenție maximă în multe zone din cea mai populară stațiune de pe litoral. Un moment de neatenție și aceștia s-ar putea împiedica.

Cei mai revoltați sunt părinții. În drumul spre plajă, trebuie să fie atenți ca micuții să nu facă un pas greșit și, astfel, să se accidenteze.

Nici zona dintre hoteluri nu scapă de denivelări. Pavajul lipsă și buruienile crescute le dau de furcă turiștilor veniți în vacanță.

Unii turiști sunt nemulțumiți și de calitatea nisipului. Stațiunea ar trebui mai bine îngrijită, cred aceștia.

Situația nu este îmbucurătoare nici în parcări. Șoferii s-au obișnuit cu gropile din asfalt, dar nu au de ales, spun aceștia.

Dar în ciuda acestor asperități, plajele din Mamaia rămân printre favoritele turiștilor. În acest moment, în stațiunea Mamaia sunt cazați peste 50.000 de turiști.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233