dobroge.tv

Live

Controale în Gara Constanţa. Mai multe persoane, prinse fără masca de protecţie: ''Este la soţie''

11 august 2021
Publicitate

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în spațiile aglomerate și închise. Însă pentru unii oameni, aceasta a ajuns să fie opțională. Sub nas, bărbie sau deloc. Așa i-au găsit polițiștii constănțeni pe o parte din cei care așteptau trenul. Oamenii legii au efectuat controale și în exteriorul Gării. Mai mulți conducători auto care nu purtau centura de siguranță sau vorbeau la telefon au fost trași pe dreapta.

În ultimele luni, masca de protecție a fost nelipsită din viețile oamenilor. De teama virusului sau a sancțiunilor, aceștia s-au conformat și rar erau văzuți cetățeni fără mască. Însă zilele au trecut, iar treptat unii constănțeni au uitat complet de ea. Polițiștii au efectuat miercuri un control în gara din Constanța.

„Acţionează în zona adiacentă gării, dar nu numai, pentru a se asigura că toţi participanţii la trafic, dar şi persoanele prezente în gară respectă normele privind convieţuirea socială, că nu sunt probleme din punct de vedere al Legii 61 şi, bineînţeles, că sunt repectate şi prevederile Legii 15/2020”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Oamenii legii au efectuat controale și în exteriorul Gării. Totodată, şi o parte dintre șoferi au fost trași pe dreapta de polițiști.

„Au fost surprinşi mai mulţi conducători auto în timp ce conduceau folosind telefonul mobil fără centura de siguranţă”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Acțiunile desfășurate de polițiștii rutieri, de la ordine publică și transporturi au avut drept scop creșterea gradului de siguranţă rutieră și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233