dobroge.tv

Live

Luna iulie vine cu scumpiri pe litoral - cu cât cresc preţurile la cazare

30 iunie 2020
Publicitate

Prețuri mai mari pe litoral din iulie. Ca în fiecare an, luna lui Cuptor vine cu majorări de preț la cazare în stațiunile de la malul mării. Pentru un sejur, tariful va crește și cu 20%, spun operatorii din turism. Inclusiv pe site-urile care oferă cazare, prețurile sunt mai ridicate. Românii care și-au rezervat însă vacanțele din timp, prin intermediul agențiilor de turism, au parte de prețuri mai avantajoase.

Luna iulie vine cu scumpiri în ceea ce priveşte preţurile la cazare pe litoralul românesc. Bineînțeles, contează tipul de hotel ales și pachetul dorit.

De exemplu, la jumătatea lunii iulie, o familie cu un copil va plăti pentru un sejur de 5 zile la un hotel de 3 stele din Mamaia cu aproximativ 1.000 de lei mai mult decât în prezent.

Însă vorbim despre aceleași tarife practicate în plin sezon și în anii anteriori. Cu alte cuvinte, în această vară, nu s-au majorat tarifele, spun managerii de hoteluri.

Asta înseamnă, pe lângă mese, și șezlonguri pe plaja hotelului și răcoritoare incluse. Începând din iulie, pachete mai scumpe vor exista la toate unitățile de cazare de pe litoral.

Prețuri mai mari, însă turiști mai mulți pe litoral. Cel puțin la asta se așteaptă hotelierii. Totuși, se simte o scădere a numărului de rezervări față de anii trecuți, dată fiind criza creată de coronavirus.

Sunt mulți români care au ales să vină pe litoral înainte de vârful sezonului, când prețurile sunt puțin mai mici. Unora chiar și acum li se pare că scot cam mulți bani din buzunar.

Nu numai proprietarii de hoteluri sau pensiuni ridică prețurile în plin sezon. Costuri mai mari la cazare sunt și la persoanele independete, care închiriază prin intermediul site-urilor online de profil. De exemplu, pentru o noapte într-un apartament cu 2 camere din Mamaia Nord, după jumătatea lunii iulie prețul este de până la 500 de lei, cu 100 de lei mai mult decât în prezent.

Românii sunt sfătuiți să își cumpere vacanțe prin intermediul agențiilor de turism. Rezervate din timp, există siguranța unui preț avantajos, dar și a altor beneficii, cum ar fi un contract ce îi asigură turistului mai multe drepturi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233