dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. S-a redeschis cea mai lungă tiroliană de pe litoral

29 iunie 2020
Publicitate

Iubitorii de senzaţii tari au un nou motiv de bucurie. La malul mării s-a redeschis cea mai lungă tiroliană de pe litoral. Oricine cântărește mai mult de 30 de kilograme se poate bucura de un traseu până pe plaja Modern, în condiții de maximă siguranță. Sistemul a fost construit de un cascador profesionist cu zeci de filme la activ.

Lungă de 300 de metri, tiroliana ajunge până la plajă. Echipați corespunzător, iubitorii de senzații tari s-au aventurat pe frânghie încă de dimineață.

Echipamentul de protecție este format din cască și corzi. După montarea hamurilor, oamenii se urcă pe un cantar, iar greutatea este comunicată prin statie colegilor de la sosire, jos pe plaja.Nu e nevoie de multă îndemânare pentru a coborî 300 de metri, pe frânghie. Copii și adulți pot gusta aventura fără a avea nevoie de pregătiri suplimentare.

Marele avantaj al unei astfel de distracţii este că ea poate fi practicată pe aproape orice tip de vreme.Tiroliana de la Constanța este cea mai lungă de pe litoral și a treia din țară. O tură pe frânghie costă 25 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233