dobroge.tv

Live

Weekend aglomerat pe litoral: turiştii au uitat de coronavirus şi au luat cu asalt plajele

29 iunie 2020
Publicitate

A fost cel mai aglomerat weekend de anul acesta pe Litoral: aproximativ 80.000 de români au umplut stațiunile estivale de la malul mării. Aglomerație atât în apă, cât și pe plaje, de parcă nici nu ar fi existat, printre noi, coronavirusul. Iar acesta a fost doar începutul. Vremea frumoasă cu siguranță va aduce pe litoral și mai mulți turiști în următoarea perioadă.

Finalul lunii iunie a venit cu temperaturi apropiate de 30 de grade Celsius la malul mării, iar asta a generat un val de turiști la care nici măcar administratorii de plaje nu se așteptau. Au făcut cu greu față solicitărilor.

Potrivit primelor estimări, hotelurile de trei stele au fost cele mai căutate. Au avut succes, însă, și cele de la 4 stele în sus. Este și cazul unui hotel din Mamaia, care a fost aproape plin. Și asta chiar dacă prețurile la cazare au fost de peste 200 de euro pe noapte.

Stațiunile preferate de turiști au fost și rămîn, conform specialiștilor, Mamaia și Vama Veche. Nici Costineștiul sau Eforia nu s-au lăsat mai prejos.

Cum vremea se anunță frumoasă în continuare, veștile pe litoral sunt bune. La malul mării sun așteptați să ajungă și mai mulți turiști în perioada următoare, cererile pentru rezervări fiind în creștere.

Însă și prețurile vor urca începând cu luna iulie, dar asta nu pare să fie vreo problemă pentru români. Litoralul românesc poate găzdui până la 150 - 160.000 de turiști.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233