dobroge.tv

Live

Imaginea nepăsării în Tomis Nord: zonă verde, transformată în groapă de gunoi

29 iunie 2020
Publicitate

Sticle, pungi, hârtii, chiar şi bucăţi de haine, dar şi multe alte tipuri de gunoaie. Sunt dovadă a lipsei de bun simţ şi a nepăsării în Tomis Nord. Între blocuri, pe o suprafaţă de spaţiu verde destul de generoasă, a apărut, în timp, ceea ce am putea numi o mică groapă de gunoi. Constănţenii care locuiesc în zonă sunt revoltaţi. Recunosc că oamenii sunt principalii vinovaţi, însă şi-ar dori ca şi autorităţile să fie mai implicate şi să rezolve problema.

Aleea Capidava din Tomis Nord. Undeva în spatele bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, la câţiva metri de Parcul Tăbăcărie şi un important centru comercial din oraş. Constănţenii care locuiesc în zonă au parte de o privelişte dezolantă. Între blocuri, pe o suprafaţă generoasă de spaţiu verde, şi-au făcut apariţia gunoaiele. De tot felul. De la haine şi până la măşti de protecţie, pe care oamenii le aruncă oriunde.

Situația, deloc plăcută, este cunoscută de locuitorii din zonă. Sunt conștienți că mulți sunt certați cu bunul-simț și că nu știu ce înseamnă civilizație. Însă nici autoritățile nu sunt iertate pentru cum arată spațiul respectiv. De altfel, în zonă nu există niciun coș de gunoi unde oamenii care se plimbă prin cartier ar putea arunca o sticlă de suc sau un chiștoc de țigară.

Gunoaiele de pe bucata de teren au ieșit la suprafață după ce, în urmă cu aproximativ o lună, vegetația verde a fost tăiată. După ce buruienile au dispărut, locul acestora a fost luat de deșeuri de tot felul. Rămâne de văzut dacă și când va fi rezolvată această situație care nu face cinste.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233