dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Asociațiile de proprietari care colectează selectiv și întrețin spațiile verzi vor fi recompensate

CONSTANȚA. Asociațiile de proprietari care colectează selectiv și întrețin spațiile verzi vor fi recompensate
03 august 2021
Redactia DTV
Publicitate

Pentru a fi o comunitate puternică este nevoie ca orice constănțean să se implice în viața orașului.

Luna trecută, în fiecare weekend, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de proprietari.

Împreună cu cei pe care i-a întâlnit, edilul a stabilit constituirea unor grupuri de lucru, sub forma unor comitete, care să ajute municipalitatea să pună în practică obiectivele comune ce țin de bunul mers al cartierului și per ansamblu al întregului oraș.

De-a lungul timpului, au fost situații în care legea sau hotărârile de Consiliu Local în privința îndatoririlor ce revin cetățenilor au fost ignorate. De aceea, era necesară găsirea unei soluții pentru a-i încuraja pe oameni să accepte responsabilitatea prezentului pentru a se bucura de schimbarea în bine a viitorului.

Am demarat elaborarea unui proiect de recompensare a asociațiilor de proprietari pentru colectarea selectivă și pentru întreținerea spațiilor verzi. Luam în calcul plata unor prime pentru fiecare asociație ce își îndeplinește obiectivele de reciclare, așa cum au fost stabilite la nivelul întregii comunități europene din care facem parte. Sumele de bani vor putea fi exclusiv folosite pentru îmbunătățirea spațiilor de folosință comună ale asociației. Pentru întreținerea spațiilor verzi vom oferi prime în vederea achiziționării celor necesare desfășurării acestei activități.

Vom căuta o soluție să extindem acest program la nivelul întregului oraș, astfel încât, fie că vor recicla, fie că vor contribui la înfrumusețarea orașului, constănțenii vor fi răsplătiți. Voi continua comunicarea față în față cu cetățenii, ca să hotărâm împreună prioritățile pentru fiecare comunitate în parte. Aveți încredere!”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233