dobroge.tv

Live

Litoralul îşi aşteaptă turiştii - meteorologii anunţă o încălzire a vremii

26 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Litoralul românesc nu s-a bucurat de foarte mulți turiști în acest sezon. După ce restricțiile impuse de pandemie au fost ridicate, oamenii au început să își facă, timid, curaj, să vină la mare. Doar că a mai apărut o problemă: avertizările meteo care au fost emise și pentru Dobrogea. Chiar dacă stațiunile nu au fost afectate de ploi, turiștii, precauți, nu și-au făcut apariția așa cum s-ar fi întâmplat, în mod normal, în această perioadă. Aproximativ 10.000 de oameni ar fi putut ajunge pe litoral în ultimele zile, însă nu au făcut-o.

În anii trecuți litoralul românesc. Turiști din toate colțurile țării umplau plajele și cu greu se mai găsea un loc liber pentru un prosop. Anul acesta, însă, situația s-a schimbat. În Mamaia, de exemplu, cei mai mulți dintre oamenii care vin acum la plajă sunt constănțeni.

Pe de-o parte coronavirusul, pe de alta - atenționările meteo din ultimele zile. Sunt motive pentru care, pe litoral nu am avut atât de mulți turiști.

Iar pierderile sunt importante, conform estimărilor. Aproximativ 10.000 de turiști ar fi putut ajunge la mare în perioada în care pentru Constanța au fost emise coduri galbene sau portocalii de vreme rea. Însă litoralul nu a fost afectat de ploi așa cum cu toții ne-am fi așteptat.

În Mamaia, de exemplu, cei mai mulți oameni care au mers joi la plajă sunt constănțeni. Sunt conștienți că litoralul nu mai este la fel de vizitat de turiști ca în alți ani, însă ei se bucură de vreme frumoasă.

Chiar dacă începutul verii a fost timid din punct de vedere al numărului de turiști, veștile pentru următoarele zile sunt bune.

De la sfârșitul acestei săptămâni, meteorologii anunță o creștere ușoară a temperaturilor pe litoral, așa cu turiștii sunt bineveniți.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233