dobroge.tv

Live

În pas cu moda, chiar și pe nisip: doamnele și domnișoarele își etalează costumele de baie și accesoriile pe plajă

16 iulie 2021
Publicitate

„Trebuie să fim frumoase mereu”, este replica celor mai multe dintre doamnele şi domnişoarele pe care echipa Dobrogea TV le-a găsit astăzi pe plajă. Reprezentantele sexului frumos recunosc că se pregătesc pentru fiecare zi de stat la soare. Pe lângă costumele de baie atent alese, din ținută nu lipsesc nici accesoriile care strălucesc în soare.

În fiecare sezon estival plajele se transformă în podiumuri pentru domnișoarele care își etalează trupurile de invidiat în costume de baie cât mai minuscule dar și cât mai colorate.

Pălăria, ochelarii de soare, ceasul, dar și bijuteriile sunt câteva dintre accesoriile care completează ținuta de plajă a celor mai multe dintre doamne și domnișoare.

Îndrăzneala doamnelor și domnișoarelor, în ce privește ținutele de plajă, nu ține doar de ceea ce expun, ci, și de materialele, texturile și modelele alese. Alexandra și mama ei Lavinia sunt din Oradea și au o garderobă întreagă atunci când vine vorba de costume de baie. Fiecare a adus cu ea în bagaj șapte-opt astfel de piese vestimentare.

În primul rând să-mi vină bine și să fie și comod să pot înota. Am costume care sunt speciale pentru înot și costume pentru plajă care arată mai bine”, spune Lavinia.

Pe lângă costumul de baie, din ținută nu trebuie să lipsească nici accesoriile.

Sunt niște bijuterii pe care nu le dau jos niciodată și nu le dau jos nici la plajă. O brățară, un lănțișor, cercei și ochelarii de soare”, spune Alexandra.

De obicei, bijuteriile acestea le port aproape în permanent, îmi sunt foarte dragi, îmi sunt și amintiri și fac parte din viața mea de zi cu zi. Tot timpul sunt accesorizată. Poate că la plajă nu ar fi chiar indicat să port toate bijuteriile dar nu mă deranjează și chiar îmi place și o fac”, spune o turistă.

Designerii spun că anul acesta se poartă costumele de baie cu decupaje, cu animal print sau cele cu șireturi. De asemenea, pentru a fi în tendințe, din ținută nu trebuie să lipsească caftanul de plajă, rochia tricotată sau cămașa albă supradimensionată, din in.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233