dobroge.tv

Live

Plimbarea cu velierul, noua distracție pe litoral: doritorii sunt așteptați în Portul Tomis pentru a pleca într-o aventură pe mare

12 iulie 2021
Publicitate

„Renunță la rutină și hai cu noi într-o aventură pe mare!” Este propunerea proprietarilor de nave din Portul Tomis pentru turiști, dar și pentru localnici. O plimbare pe un yacht cu vele nu poate lipsi din vacanța pe litoral. Cât despre prețuri, acestea sunt accesibile, spun pasagerii. Trei ore la bordul unui velier costă 120 de lei.

Turiștii care doresc să ia o pauză de la plajă, au o mulțime de alternative la distracție pe litoral: de exemplu, plimbarea cu velierul. Trei ore în larg pe o astfel de ambarcațiune costă 120 de lei.

Ionuț, care a venit din București, pe litoral, a ales și el această modalitate de petrecere a timpului liber. De dimineață i-a adus pe cei doi băieței în Portul Tomis pentru a pleca într-o aventură pe mare. Și el, și copiii se plimbă pentru prima data cu velierul.

După două zile de plajă toată ziua, cred că e o schimbare binevenită. Ne-au zis: haideți că organizăm plimbare cu velierul, dacă vreți să veniți și voi. Avem niște prieteni care ne-au zis dacă vrem să venim”, spune Ionuț.

Nerăbădători, cei mici au fost încântați de activitate.

Pentru pești, delfini și mare”, spune un băiețel.

Această navă este una dintre cele patru pe care le deține administratorul vasului. Velierul are 13 metri lungime și atinge o viteză de șase-șapte noduri în croazieră, echivalentul a 10 kilometri pe oră. Plimbarea este sigură și pentru familiile cu copii mici.

Trebuie să facă o rezervare în prealabil, să rezerve un interval, o dată anume și se poate ieși cu grupuri începând cu șapte-opt persoane până la 10-11 persoane. Atât poate acomoda barca”, a declarat Liviu Bugu, manager ambarcațiuni.

Cele mai populare sunt plimbările de trei ore, în care se pleacă spre Mamaia sau Năvodari. Pentru o croazieră de șase sau opt ore, se merge către Corbu, Vadu sau Costinești și se face o oprire pentru o masă la o cherhana. Pentru doritori, există și posibilitatea unei călătorii mai lungi, de două-trei zile.

Pentru o plimbare spre Balchik de două zile, plecat dimineață la 06.00 și întors a doua zi seara undeva în jur de ora 22.00, cu oprire la Marina de la Balchik, prețul este de 800 de lei de persoană, iar grupul trebuie să fie de minimum opt persoane”, a mai declarat Liviu Bugu, manager ambarcațiuni.

O astfel de barcă este foarte căutată și atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment privat. Petrecerile de burlaci și burlăcițe, dar și aniversările sunt doar câteva dintre momentele care pot fi celebrate în larg.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233