dobroge.tv

Live

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un băiețel de doar șase anișori suferă de o boală rară: să-l ajutăm să ducă din nou o viață normală

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un băiețel de doar șase anișori suferă de o boală rară: să-l ajutăm să ducă din nou o viață normală
10 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

La vârsta copilăriei, părinții reprezintă întreg universul pentru copiii lor. Sunt eroi, sunt modele demne de urmat și le sunt chiar cei mai buni prieteni. Ei le ghidează drumul în viață și îi ajută să devină cea mai bună variantă a lor. Este și cazul lui Mercan Omer, un băiețel de doar șase anișori, din județul Constanța.

Însă viața a fost nedreaptă. Iar la o vârstă fragedă, Mercan Omer a rămas fără eroul său. Tatăl lui a fost răpus de COVID, iar cel mic a suferit un șoc. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, băiețelul a fost pus în fața unei noi încercări. Decesul tatălui i-a declanșat micuțului o boală mai puțin obișnuită, numită sindromul Wolff-Parkinson-White, care îi afectează inima, iar fără o intervenție chirurgicală și un tratament corespunzător, aceasta poate fi fatală.

Mama sa a făcut eforturi foarte mari pentru a se asigura că cel mic primește tratamentul necesar și, în urma multor investigații, a primit o veste bună. Fiul ei ar putea fi operat în Timișoara, urmând ca apoi să ducă, din nou, o viață normală. Intervenția ajunge la peste 20.000 de lei, iar această sumă depășește cu mult bugetul familiei greu încercate.

Cei care pot și vor să-i ajute, cu o sumă cât de mică, o pot face domând în contul: RO67BRDE140SV89917481400.

Povestea lui Mercan Omer

Stimați locuitori,

Există momente în care semenii noștri au mai mult ca niciodată nevoie de ajutor. Noi am știut de fiecare dată să strângem rândurile și să îi ajutăm pe cei care au cu adevărat nevoie. Mercan Omer, în vârstă de șase ani, din Techirghiol are astăzi nevoie de sprijinul nostru, al fiecăruia dintre noi.

Micuțul Mercan Omer a rămas în urmă cu puțin timp fără tată, care a fost răspus de virusul COVID-19 care ne-a dat tuturor viața peste cap. Chiar dacă are doar șase ani, pentru Mercan Omer tatăl era universul lui, universul în jurul căruia se învârtea. Decesul părintelui i-a declanșat micuțului Mercan o boală mai puțin obișnuită, sindromul Wolf-Parkinson-White, o boală care apare la două din 1.000 de persoane, o boală a inimii care fără un tratament corespunzător sau intervenție chirurgicală, poate fi fatală.

Rămas doar cu mama și fratele sau, Mercan Omer reușește cu greu să facă față simptomelor acestei boli. Familia a făcut nenumărate eforturi pentru ca lui Mercan Omer să i se asigure un tratament corespunzător. După numeroase investigații medicale făcute într-un timp relativ scurt, familia a primit vestea că micuțul Mercan poate fi operat urmând ca apoi să poată duce o viață normală, fără griji.

Suma necesară intervenției chirurgicale care poate fi făcută la Timișoara este de peste 20.000 de lei și depășește cu mult posibilitățile familiei. Acesta este motivul pentru care astăzi ne îndreptăm către dumneavoastră și vă cerem să veniți în ajutorul acestei familii care are atâta nevoie.

Cei care credeți că puteți dona o suma cât de mică pentru Mercan Omer în vârstă de 6 ani, o puteți face în contul RO67BRDE140SV89917481400.

Pentru mai multe informații sunați la numerele de telefon: 0729.017.869, 0722.145.710, Melek Mercan, mama lui Omer Mercan


Sursă foto: shutterstock

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233