dobroge.tv

Live

Unii turiști nu țin cont de reguli: dornici să se plimbe pe pasarela din Mamaia, aceștia sar peste gardul amplasat

Publicitate

Oficial închisă publicului, pasarela pietonală din Mamaia este zilnic, străbătută de zeci, sute de oameni. Chiar dacă teoretic nu au voie să se plimbe pe atracția turistică, aceștia nu țin cont de eventualele riscuri, sar gardul și își văd liniștiți de drum. Zona de promenadă urmează să fie redeschisă, însă, cât de curând.

Reporter: Nu vedeți că e închisă pasarela, de ce intrați?

Turist: Păi ia uite.

Reporter: Păi da, dar semnul acesta ce vă spune?

Oamenii care deja se plimbau pe pasarela pietonală din Mamaia l-au făcut și pe acest domn să sară, fără probleme, gardul care împrejmuiește zona. Nici semnele care interzic accesul și nici panoul pe care scrie „Șantier în lucru” nu l-au împiedicat pe bărbat să își vadă de drum. Iar ca dânsul sunt zilnic zeci, chiar sute de persoane.

Păi se plimbă, dar au sărit gardul. Nu prea e ok. Trebuie să respectăm totuși regulile”, spune un turist.

În realitate, însă, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Cel puțin în acest caz. De cele mai multe ori, oamenii au cu ei și copii. Nici măcar gândul că cei mici ar putea păți ceva în momentul în care trec peste gardul care delimitează pasarela nu-i sperie. Plimbările pe pasarelă nu mai sunt posibile din primăvară, când în zonă au început lucrările de lărgire a plajelor. Tot atunci, atracția turistică a fost scurtată cu aproape 300 de metri.

Era foarte frumoasă și era și mai lungă, dar acum mi se pare că mai mult au stricat decât să facă ceva bun”, spune un tânăr.

Pasarela pietonală din Mamaia a fost inaugurată în anul 2012. Va fi redeschisă publicului pentru plimbări cât de curând, spun autoritățile locale. Iar în perioada următoare se va face o expertiză tehnică în urma căreia se va stabili ce lucrări vor trebui executate. Eventualele reparații nu vor fi făcute, însă, mai devreme de sfârșitul sezonului estival.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233