dobroge.tv

Live

CLAXOANE ȘI NERVI ÎNTINȘI LA MAXIM

Semafoarele nefuncționale din zona Delfinariu le-au dat bătăi de cap șoferilor: aceștia au circulat zeci de minute în coloană

06 iulie 2021
Publicitate

Aproape 20 de minute, atât au petrecut în trafic șoferii care au circulat astăzi în zona Delfinariu. Semafoarele nu au funcționat, iar circulația a fost dirijată de oamenii legii. Nici vremea nu a ținut prea mult cu ei astfel că ploaia a îngreunat și mai mult traficul. Dificil le-a fost și pietonilor care au făcut slalom printre mașini.

Drumul până la serviciu, la plajă sau pur și simplu până la piață se străbate cu nervi întinși la maximum în Constanța dacă te afli la volanul unei mașini. Așa s-a întâmplat și astăzi când sute de șoferi care au trecut prin intersecția de la Delfinariu au pierdut zeci de minute în trafic pentru a o traversa.

Încă de la primele ore ale dimineții șoferii au format cozi kilometrice la intersecția de la Delfinariu. Aceștia au fost nevoiți să aștepte chiar și 20 de minute în trafic.

Infernal! Nu se face absolut nimic. Poate și un sfert de oră până la semaforul celalalt. Nu vorbim mai mult”, spune o șoferiță.

Nu pentru mine cât pentru clienți să plătească taxiul dublu pentru nimic”, spune un șofer.

Dezorientați au fost și pietonii. Semafoarele nu au funcționat din cauza unor lucrări la rețeaua electrică de la care acestea sunt racordate, iar circulația rutieră a fost dirijată de polițiștii locali.

Folosesc metoda la ghici și de cele mai multe ori rămân blocați la mijlocul străzii.

Am văzut că dacă au pornit mașinile e sensul în care putem și noi traversa”, spune o doamnă.

Mai bine merg semafoarele decât piuitul de rățușcă”, spune o altă doamnă.

Instructorii auto spun că aici ambuteiajele sunt la ordinea zilei. Tocmai din acest motiv au ieșit în față și cu soluții pentru decongestionarea traficului în zonă.

Să fie un semafor în patru timpi. Să dea verde separat la fiecare sens de mers. Asta ar fi o variantă. Pentru fluidizarea traficului din Soveja, banda din mijloc, care este numai pentru înainte să fie înainte și la stânga. Și, din moment ce circulăm separat fiecare sens de mers, în momentul acela se va fluidiza traficul foarte bine. Nu vor mai fi foarte multe ambuteiaje acolo, în special când se circulă din Soveja spre Mamaia”, a declarat Gheorghe Răcăreanu, instructor auto.

Semafoarele au fost repuse în funcțiune la orele prânzului, însă șoferii rămân nemulțumiți și cer autorităților să resistematizeze intersecțiile pentru ca traficul rutier să nu mai fie un calvar.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233