dobroge.tv

Live

Vremea i-a făcut pe turiști să ia cu asalt Delfinariul: la intrare s-a format o coadă de sute de persoane

06 iulie 2021
Publicitate

Pentru că vremea nu a fost potrivită pentru plajă, cele mai multe familii au căutat alternative de a petrece ziua în oraș. Vizita la Delfinariu a fost principala activitate a celor cu copii mici. Chiar dacă s-a format o coadă uriașă, pe turiști nu i-a deranjat să aștepte preț de câteva minute bune, până la urmă bucuria micuților a fost cea care a contat cel mai mult.

De la primele ore ale dimineții, sute de oameni s-au așezat la coadă pentru a intra la Delfinariu. Ionuț este din Vaslui și a venit câteva zile cu familia în vacanță. Vremea urâtă i-a stricat însă planurile de a se bucura de soare și nisip fierbinte. Și ca ziua să nu treacă în camera de hotel, l-a adus pe Rareș să privească spectacolul oferit de mamiferele lui preferate.

Am venit la Delfinariu pentru că este singurul loc unde poți să te distrezi la mare. Cu vremea asta nefavorabilă”, spune Ionuț.

Singurul inconvenient a fost însă așteptarea la coadă, în ploaie. Alți părinți au fost mai descurcăreți. Au achiziționat biletele online și au evitat astfel aglomerația.

Am vrea să intrăm și noi la Delfinariu, după cum se vede se așteaptă foarte mult, vom vedea ce reușim să facem”, spune o turistă.

Încercăm să luăm online dacă mai prindem locuri. Dacă nu, la 15.00 sau la 17.00 poate mai avem o șansă”, spune o altă turistă.

Și pentru că a fost cerere foarte mare, conducerea instituției a decis suplimentarea cu un spectacol. Cei care nu au mai prins loc la ora 11.00, au putut să se bucure de jocurile delfinilor la pra 13.00.

Avem în acest fel un total de patru reprezentații care pot să satisfacă un număr de patru ori 850 de vizitatori pentru fiecare dintre acestea. De pe la ora 15.00, 14.00 chiar nu mai aveam bilete pentru ziua de azi deloc”, a declarat Adrian Bîlbă, manager CMSN Constanța.

Reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii îi așteaptă și zilele următoare pe doritori. Copiii până la șapte ani au gratuitate, iar un bilet de intrare pentru un adult costă 60 de lei. În această taxă este inclusă vizita la Delfinariu, la microrezervație și la păsări exotice.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233