dobroge.tv

Live

APEL UMANITAR

Constănţeni, Diana are mare nevoie de voi. „Visul meu a fost să devin medic, să ajut oamenii aflați în suferință, dar viața a avut alte planuri pentru mine”

04 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Diana are 26 de ani și de când se știe a avut un vis. Acela de a deveni medic pentru a putea să ajute oamenii aflați în suferință. Și-a dorit să calce pe urmele mamei sale, care este asistent medical. Însă, destinul ei a fost unul crunt.

În toamna anului 2016, când era în anul 3 la Facultatea de Medicină a primit un diagnostic dur: sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare. Atunci, Diana a început o luptă grea, cu suișuri și coborâșuri. A luptat mult, a suferit, a plâns, dar a avut un gând care a făcut-o din ce în ce mai puternică. Visul de a deveni medic și de a salva vieți.

A absolvit Facultatea de Medicină, însă nu a putut practica niciodată pentru că boala a recidivat și a devenit din ce în ce mai agresiv. Acum Diana are metastaze la sân, metastază la creier și leucemie cronică. Singura sa șansă la viață este continuarea tratamentului în Turcia care, din păcate, este foarte costisitor.

Părinții săi au încercat să facă tot ce le-a stat în putință pentru a-și salva copilul. În cei patru ani și jumătate de când se luptă cu boala, aceștia au vândut tot ce aveau, au făcut credite la bănci și s-au împrumutat de la cunoscuți. Toate acestea pentru a-i putea oferi Dianei o șansă la viață. O șansă de a-și îndeplini visul.

Valoarea totală a tratamentului se ridică la 60.000 de euro, iar aceasta depășește posibilitățile familiei. Astfel, Diana face apel la bunătatea oamenilor și îi roagă pe cei ce vor și pot să o ajute cu o sumă cât de mică pentru a-și continua tratamentul și pentru a învinge această boală nemiloasă.

Donații se pot face:

Cei ce doresc să ajute, sunt rugați să specifice pentru transfer bancar numele tinerei: „POPESCU”

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

  • Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
  • Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
  • CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Povestea Dianei

Numele meu este Diana Popescu și am 26 de ani. Visul meu dintotdeauna a fost să devin medic, să ajut oamenii aflați în suferință, dorință insufaltă de mama mea care este asistent medical. Dar viața a avut alte planuri pentru mine și în toamna anului 2016, când eram anul 3 la Facultatea de Medicină, am fost diagnosticată cu sarcom de părți moi la coapsa dreaptă și metastaze pulmonare.

Norocul meu a fost să descopăr o echipă de medici minunați la Spitalul din Turcia, medici care au luptat cot la cot cu mine să-mi salveze viață. Am urmat un tratament dur, am suferit, am plâns, m-am simțit de multe ori înfrântă de boală, însă nu am cedat. Am luptat și cancerul a intrat în remisie. În tot acest timp nu am renunțat la visul meu și anul trecut am absolvit cu brio Facultatea de Medicină, devenind medic .

Din păcate, nu am putut practică deoarece cancerul a recidivat, de dată asta mult mai agresiv. Acum am metastaze la sân, metastază la creier care îmi pune în pericol viață și leucemie cronică. Șansa mea să mă salvez și să-mi continui viață este un nou tratament în Turcia, tratament care include și o operație pe creier, deoarece metastaza de la creier îmi afectează iremediabil vederea și îmi pune în pericol viață.

Părinții mei nu mă mai pot susține financiar. În cei 4 ani și jumătate de când mă lupt cu această boală nemiloasă au vândut tot ce se putea vinde, au făcut credite la bănci, s-au împrumutat de la prieteni. De aceea vă rog să mă ajutați. Orice sumă pentru mine înseamnă enorm. Suma care este necesară pentru operație este în valoare de 35.000 de euro iar pentru trei luni de tratament suma se ridică la 25.000 euro, în total fiind nevoie de 60.000 euro dacă nu intervin complicații.

Vă mulțumesc pentru susținere și ajutor. Mulțumesc și Asociației SALVEAZĂ O INIMA pentru implicare .

Simt că Dumnezeu mă iubește. Cu ajutorul Lui și al dumneavoastră voi supraviețui!”, spune Diana.

Pentru mai multe detalii, accesați povestea Dianei pe site-ul Asociației Salvează o Inimă, AICI


Sursă foto: Asociația Salvează o Inimă / Facebook Diana Popescu

Sursă video: Asociația Salvează o Inimă


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233