dobroge.tv

Live

Românii s-au mobilizat și au făcut o minune. Micuțul Ștefănel are o nouă șansă la viață: „Este incredibil ceea ce reușiți să faceți în această minunată comunitate”

Românii s-au mobilizat și au făcut o minune. Micuțul Ștefănel are o nouă șansă la viață: „Este incredibil ceea ce reușiți să faceți în această minunată comunitate”
01 iulie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Românii au dat încă o dată dovadă de omenie. După ce au fost îngeri păzitori pentru Noel și Alessia, aceștia s-au mobilizat din nou și au reușit să-i ofere micuțului Șfetănel o șansă la o viață nouă, precum a celorlalți copii. Micuțul va primi acum cel mai scump medicament din lume.

Diagnosticat cu amiotrofie musculară tip 1 (SMA1), o boală care afectează mușchii de la nivelul întregului corp, Ștefănel avea nevoie de 2.1 milioane dolari pentru a primi tratamentul Zolgensma. Pentru el a fost creat grupul „Uniți pentru Ștefănel SMA1”, iar prin intermediul acestuia oamenii puteau vinde sau cumpăra lucruri și puteau participa la tombole, cu banii virați în contul micuțului.

De-a lungul timpului, diverse corporații s-au mobilizat și au dublat sumele strânse din donații, iar tot mai mulți oameni au intrat în grup și au luat din puținul lor pentru a-i reda lui Ștefănel zâmbetul.

Astăzi, Oana, mama micuțului a transmis vestea cea bună: toți banii necesari pentru tratamentul lui Ștefănel au fost strânși.

Am reușit! Am reușit! Am reușit! Avem toți banii pentru tratamentul lui Stefănel!

Voi, oameni minunați, ați donat toți cei 2.190.000 dolari pentru tratamentul puiului meu! Vă iubesc și câte zile voi avea mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.

Toate lacrimile mele din ultimii trei ani de când ne luptăm cu această cruntă boală s-au transformat astăzi în lacrimi de bucurie. Plâng în hohote de fericire, trăiesc un moment incredibil... atâtea emoții, atâta dorință și speranță și acum atâta fericire. V-aș strânge în brațe pe fiecare dintre voi și v-aș mulțumi fiecăruia în parte.

VĂ MULȚUMESC! Vă mulțumesc pentru fiecare leu pus în pușculița lui Ștefănel și pentru fiecare distribuire, pentru fiecare rugăciune și pentru fiecare încurajare. Mulțumesc tuturor voluntarilor care ne-au fost alături și mulțumesc Asociației Noel. Vă mulțumesc tuturor că ați luptat pentru puiul meu, Stefănel.

Am știut că puiul meu este pe mâini bune din momentul în care am intrat în acest minunat grup însă nu am putut anticipa fericirea pe care o simt acum.

Este incredibil ceea ce reușiți să faceți în această minunată comunitate, pur și simplu înfăptuiți minuni! Sper să reușiți să faceți multe minuni de acum înainte fiindcă fără voi, copilașii care luptă cu SMA1 nu ar avea nicio șansă să ajungă la tratament. Abia aștept să revin aici, în familia noastră dragă din online, doar cu vești bune.

Vă iubim și mă aplec în fața voastră cu recunoștință veșnică”, scrie Oana.

Mobilizarea de forțe continuă. Grupul încearcă acum să o ajute pe Miruna, o fetiță e doar patru anișori care suferă de aceeași boală cruntă și care trăiește cu speranța că datorită oamenilor cu o inimă mare, va putea duce o viață normală.


Sursă foto: Facebook Uniți pentru Miruna SMA1

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233