dobroge.tv

Live

Călătorie de coșmar spre Litoral: oamenii se plâng că temperatura din tren a urcat la 60 de grade: „Este inuman ce s-a întâmplat”

25 iunie 2021
Publicitate

Călătorie de coșmar pentru mai mulți maramureșeni plecați în vacanță la mare. Oamenii au ales să vină pe litoral cu trenul și au fost nevoiți să călătorească în condiții inumane mai bine de 18 ore, la temperaturi de aproape 60 de grade celsius și fără ca cineva sa le ofere măcar o sticlă cu apă. Și ca și cum nu ar fi fost de ajuns, trenul a ajuns la destinație și cu o oră întârziere.

Oamenii au plecat de la Baia Mare joi și ar fi trebuit să ajungă la Mangalia vineri la ora 11. Nici nu au pornit însă bine, că s-a defectat locomotiva. O oră au așteptat ca CFR să o schimbe. Și totul într-un vagon în care temperatura ajunsese la aproape 50 de grade celsius. Iar lucrurile nu s-au schimbat nici după ce au pornit din nou la drum, ba chiar s-au agravat.

Suntem în vagonul ăsta de clasa I, vagon de dormit, la temperatură de cel puțin 60 de grade, din Baia Mare am pornit la 17.50. Abia acum am iești din gară din Jibou. Am stat în gară vreo 40-50 de minute într-un infern, o căldură”, spune o doamnă.

Trenul terorii. Ne-am urcat la 17.50 din Baia Mare, pe o căldură toridă, fără aer condiționat, fără climă. Este o nebunie totală. La vagon de dormit, clasa I. Vă dați seama. Am suportat foarte greu. Oamenii s-au revoltat, au dat telefoane peste tot”, spune un călător.

În cușetele de dormit, geamurile se deschideau foarte puțin, iar în vagoane erau fixe. Așa că oamenii au fost nevoiți să se descurce cum pot. Nici scuze și nici măcar o sticlă de apă nu au primit de la CFR. Vineri au ajuns la Mangalia, obosiți, nervoși și abia se mai țineau pe picioare.

Este inuman ce s-a întâmplat. Dacă am spus: e chiuveta înfundată. Du-te doamnă că ai chiuvetă în compartiment și te spală. Deci chiuveta de la baie. Condiții inumane”, spune o doamnă.

De la București s-a oprit aerul condiționat”, spune o altă doamnă.

A fost cald. Cred că 50 de grade. Unui om i-a fost foarte rău pentru că nu a avut aer condiționat. Doamna care era în compartiment cu mine a dormit pe jos, și-a pus plapuma pe jos”, spune o doamnă.

Oamenii se gândesc acum cu groază la drumul de întoarcere, care ar putea fi făcut în aceleași condiții de coșmar.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233