dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Vergil Chițac și Ionuț Rusu, întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel Mic

CONSTANȚA. Vergil Chițac și Ionuț Rusu, întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel Mic
08 iunie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și viceprimarul Ionuț Rusu au avut, luni seară, 7 iunie, o întâlnire cu cetățenii din zona străzii Dionisie cel Mic. S-a discutat despre parcările nou amenajate, despre necesitatea unui loc de joacă și organizarea unor noi spații verzi între blocuri, care să fie dotate cu bănci și coșuri de gunoi.

Locul de joacă va fi realizat la standarde europene, cu echipamente sigure pentru cei mici, covor confecționat din cauciuc reciclat și bănci. Copacii crescuți la voia întâmplării, puieții netăiați la timp și care au făcut ca mult spațiu verde să nu poată fi utilizat se vor transforma în scurtă vreme într-un spațiu îngrijit, care va răspunde nevoilor tuturor locuitorilor din zonă.

Vom face un proiect pentru întreaga zonă, vom demola garajele și, cu autorul beneficiarilor venitului minim garantat, vom reface zona cu tot ce trebuie”, a declarat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Primarul le-a vorbit oamenilor și despre felul în care se face colectarea selectivă a deșeurilor, avantajele, atât la nivel individual, cât și la nivelul orașului și i-a încurajat pe constănțeni să colecteze selectiv.

Aceasta a fost o primă întâlnire cu locuitorii, urmând ca în scurt timp zona să fie reconfigurată total.

Împreună am găsit cele mai multe soluții pentru problemele întâmpinate de locuitori. La final, nimic din ce este acum acolo nu va mai fi la fel”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.


Sursă foto: Primăria Constanța 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233