dobroge.tv

Live

HAOS IMOBILIAR

Calvarul constănţenilor de pe Aleea Jadului, departe de a se fi terminat: „Continuă să sfideze, cu absolut toate mijloacele”

07 iunie 2021
Publicitate

Constănțenii nu scapă de haosul imobiliar. Zeci de mastodonți se ridică în cartiere noi și fac umbră caselor deja ridicate în mai mute zone din oraș. Un exemplu este pe Aleea Jadului, foarte aproape de Campusul Universității Ovidius, unde vecinii au fost nevoiți să meargă în instanță pentru a își face dreptate. Chiar și așa, situația nu s-a rezolvat, se plânge un constănțean.

Problemele cu care se confruntă constănțenii de pe Aleea Jadului par fără sfârșit. Lucrările de ridicare a unui bloc din zonă au adus un val de nemulțumiri în rândul vecinilor. Chiar dacă a atacat în instanță autorizația de construcție, un vecin al viitorului imobil se plânge că nu mai are liniște de când lângă casa lui este șantier.

Toată aleea asta era plină de mâl. Mai mult, acum se lucrează de circa două ore, se forează, cu un zgomot infernal. Ei continuă să sfideze, cu absolut toate mijloacele”, a declarat Viorel Neagu, vecin.

Bărbatul mai spune că a sesizat în repetate rânduri autoritățile, însă fără succes. Situația de pe Aleea Jadului nu este singulară, constănțenii au reclamând în ultimii ani modul haotic în care se construiește în oraș.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233